Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

tasoulas«Η Ηπειρος διεκδικεί βάσιμα θέση προόδου στη Νέα Ελλάδα που οφείλουμε να χτίσουμε, μετά τη δοκιμασία που περάσαμε ως χώρα και ως λαός. Με σταθερά βήματα μπροστά βγαίνουμε από την κρίση, χάρη σε στερήσεις και θυσίες των Ελλήνων, και θεμελιώνουμε ένα αναπτυξιακό πρότυπο που θα στηρίζεται στην παραγωγικότητα και στα πλεονεκτήματά μας και όχι σε δανεικά και κατανάλωση.
Υπολογίζεται ότι μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θα έχουν δημιουργηθεί 550,000 νέες θέσεις εργασίας

και ότι ως το 2020 η ανεργία στην Ελλάδα θα έχει πέσει κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ITV ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας κ.Κώστας Τασούλας με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές. Ο κ.Τασούλας αναφέρθηκε και στα αυτοδιοικητικά αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής τονίζοντας πως ο λαός τίμησε το έργο, την προσφορά και την προοπτική των υποψηφίων χαρίζοντας περίτρανη νίκη στο συνδυασμό του κ.Καχριμάνη και την πρωτιά στο συνδυασμό του Ν.Γκόντα που την προσεχή Κυριακή θα εκλεγεί εκ νέου δήμαρχος.
Ο κ. Κ.Τασούλας αναφέρθηκε και στα αίτια που οδήγησαν την χώρα στην de facto χρεοκοπία, στον κρατισμό, τον λαϊκισμό, στην κάλπικη ευημερία των δανεικών και στην πλειοδοσία των παροχών και υπογράμμισε πως για πρώτη φορά παρουσιάζεται από Πρωθυπουργό της Ελλάδας ένα τόσο συγκροτημένο Αναπτυξιακό Σχέδιο για τη χώρα, σύγχρονο και ολοκληρωμένο, βασισμένο όχι πρώτιστα στο Κράτος αλλά στην υγιή επιχειρηματικότητα. Προϋπόθεση υλοποίησης αυτού του προγράμματος είναι η σταθερότητα και η αποφυγή πολιτικών οξύνσεων και οπισθοχωρήσεων.
Οι ευρωεκλογές της Κυριακής για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γκρεμίσει ό,τι χτίστηκε και να πάνε στράφι οι θυσίες των Ελλήνων, επειδή ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται πολιτικά από την συνέχιση της κρίσης. Για τη ΝΔ οι ευρωεκλογές είναι η επισφράγιση της σταθερότητας από το λαό και η αμετάκλητη εντολή του να στραφούμε στην ανάπτυξη και στη δημιουργία θέσεων εργασίας ως μία χώρα σύγχρονη Ευρωπαϊκή.
Οι ηπειρώτες στις δημοτικές εκλογές ψήφισαν δημιουργία. Το ίδιο θα ψηφίσουν και στις ευρωεκλογές, στηρίζοντας τη ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Δεν θα κάνουν το χατίρι των ξεθεμελιωτών και των χαλασοχώρηδων του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί και η Ηπειρος με πρόγραμμα και αξιώσεις διεκδικεί ένα ισχυρό μερίδιο της σχεδιαζόμενης ανάπτυξης και μία ισχυρή θέση στη Νέα Ελλάδα. Όλα τα βασικά πλεονεκτήματα του Αναπτυξιακού Σχεδίου που παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός, η σύγχρονη γεωργία, η κτηνοτροφία, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η τεχνολογία είναι πλεονεκτήματα στα οποία η Ηπειρος μπορεί να πρωτοπορήσει. Ξεκινάμε μία νέα πορεία για τον τόπο μας και τη χώρα μας που θα την επιβεβαιώσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις ευρωεκλογές υπέρ της σταθερότητας και της προόδου, υπερ της ΝΔ», κατέληξε ο κ.Κ.Τασούλας.

 

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr