Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Αλλαγή σκυτάλης μετά από 22 χρόνια του Βασίλη Μάντζιου

Brakas KostasΟ κ. Βρακάς εκλέγει 10 συμβούλους Αυδής, Βρακάς, Γκόλιας,Δαβής, Ευθυμίου, Κιτσάκης, Λιανός, Μπαράτσας, Μιχάλης, Παππάς, ενώ ενδέκατος είναι ο Φίλος.

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς αμέσως μετά και την επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος μίλησε αποκλειστικά

στο PASsports.gr και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τον αγώνα που έδωσαν, αλλά και τα σωματεία που τον στήριξαν, τόνισε οτι από λόγια έχουμε χορτάσει σε αυτή την χώρα και ήρθε η ώρα για έργα.

 

Αναλυτικά:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, δεν είναι δική μου η νίκη, δουλέψαμε μια ομάδα ανθρώπων όλοι μαζί, η προσπάθεια είναι κοινή. Η ΕΠΣΗΠ δεν είναι ποτέ μόνο ένας άνθρωπος είναι ένα εντεκαμελές συμβούλιο και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπου θεωρούμε οτι έχει πολλά προβλήματα και πρέπει από αύριο να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία που μας στήριξαν με την ψήφο τους, αισθανόμαστε μεγάλη υποχρέωση και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της ψήφου μας έδωσαν και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Για το αν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα: "Η αλήθεια είναι οτι τα μηνύματα που είχαμε από τα σωματεία ήταν οτι ήθελαν να γίνει μια αλλαγή, τόσο μεγάλη διαφορά για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα, αλλά αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις".

Τι διαφορετικό θα πρέπει να περιμένουν παράγοντες, παίκτες και προπονητές από την διοίκηση Βρακά: "Σε αυτό το συμβούλιο υπάρχουν νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη να προσφέρουν, έχουν όραμα, έχουν φιλοδοξίες και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Θεωρώ οτι αλλαγές πρέπει να γίνονται συχνά οχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά παντού. Θα κάνουμε αρκετά πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας, σιγά-σιγά θα τα βάλουμε κάτω, έχουμε ένα πλάνο, να μην λέμε πολλά λόγια, χορτάσαμε από λόγια σε αυτή τη χώρα θα αρχίσουμε να κάνουμε έργα".

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr