Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

HM IoanninaΤο άνοιγμα του 2ου καταστήματος της H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, στα Ιωάννινα στο 13ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Ιωαννίνων δίπλα στην ΙΚΕΑ ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από τον Store Manager, Γιώργο Γράο και την Βασιλική Γραμμενιάτη, Sales Advisor που καλωσόρισαν τους πρώτους πελάτες που άρχισαν να καταφθάνουν έξω από το κατάστημα από νωρίς το πρωί.

Η ημέρα κύλησε μέσα

σε μια εορταστική ατμόσφαιρα που πρόσφερε μια συναρπαστική H&M αγοραστική εμπειρία γεμάτη πολλές εκπλήξεις, δώρα και προσφορές, για όλη την οικογένεια.

 

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ανοίγουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο κατάστημα Η&Μ ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Έχω εντυπωσιαστεί με τη θερμή υποδοχή του κόσμου που γιόρτασε μαζί μας το 2ο κατάστημα της Η&Μ στη πόλη,” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το νέο H&M κατάστημα των 2.300 τ.μ. θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γυναικείας, αντρικής, νεανικής και παιδικής μόδας - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear, Accessories και Cosmetics. Το κατάστημα άνοιξε με τη Καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ που φέτος, έχει ως κεντρικό πρόσωπο τη Gisele Bündchen η οποία φοράει βασικά κομμάτια μόδας για απόλυτες καλοκαιρινές εμφανίσεις καθώς και κομμάτια από τη σειρά μαγιό.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr