Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

vikos anapsiktikaΗ Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεως νερού "Βίκος" με απώτερο σκοπό την κατάκτηση μεριδίου 10% σε ένα χρόνο από σήμερα στην κατηγορία των αναψυκτικών με γεύση (εκτός της Cola), εισέρχεται στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία μιας νέας ολοκληρωμένης σειράς καινοτόμων προϊόντων.
Μέσα από δηλώσεις σε δημοσιογράφους, η διοίκηση της εταιρείας, σημείωσε πως η επέκταση στο χώρο των αναψυκτικών αποτελεί φυσική εξέλιξη στην πορεία ανάπτυξης των εργασιών της, μετά την ενασχόλησή της με την εμφιάλωση νερού και την παραγωγή αναψυκτικών ιδιωτικής ετικέτας για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την επιτυχία του εγχειρήματος της.
«Είμαστε ιδιαίτερη υπερήφανοι για τη δημιουργία της πρώτης σειράς φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών με την υπογραφή μας. Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές, θα μας τιμήσουν με την προτίμησή τους, όπως κάνουν εδώ και 24 χρόνια για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και Ζαγοροχώρια», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, Κωνσταντίνος Σεπετάς.
Η αισιοδοξία της εδράζεται τόσο στην ποιότητα και τη γεύση των νέων προϊόντων της όσο και στο εκτεταμένο δίκτυο διανομής που ήδη διαθέτει η εταιρεία, καθώς μέσα από αυτό μπορεί να διαθέσει τα προϊόντα της, μέσα σε πολύ λίγο διάστημα σε χιλιάδες σημεία πώλησης, τόσο στην κρύα όσο και στη ζεστή αγορά. Μάλιστα, τα πρώτα αναψυκτικά “Βίκος” έχουν διανεμηθεί ήδη στο χονδρεμπόριο ενώ μέσα στον επόμενο μήνα εκτιμάται ότι θα έχουν τοποθετηθεί στα περισσότερα σούπερ μάρκετ της χώρας.
Το ενδιαφέρον της εταιρείας για είσοδο στην αγορά των αναψυκτικών δεν είναι καινούριο, αλλά ήταν κάτι που το ήθελε για πάνω από δυο χρόνια. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βίκος, Πέτρος Σεπετάς, πριν από δυο χρόνια είχε συζητήσει με την ΕΨΑ, -στην οποία εδώ και δυο χρόνια ελέγχει το 25% του μετοχικού της κεφαλαίου-, το ενδεχόμενο κοινής καθόδου στα αναψυκτικά, ωστόσο η διοίκηση της βολιώτικης βιομηχανίας απέρριψε την πρόταση συνεργασίας. Έτσι, μετά την εξέλιξη αυτή, οι δυο πλευρές αποφάσισαν να κινηθούν αυτόνομα, χωρίς ωστόσο να διαταραχθούν οι πολύ καλές τους σχέσεις, οι οποίες παραμένουν έτσι μέχρι και σήμερα.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr