Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα

tachtsidisΛίγες ημέρες πριν από την επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην πορεία της προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Γαλλίας ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Παναγιώτης Ταχτσίδης μοιράζεται με όλους τους Έλληνες φιλάθλους τις σκέψεις του στο blog του που φιλοξένει η ιστοσελίδα της Vodafone http://ethnikiomada.vodafone.gr/ .

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ξεκινώντας από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Φινλανδία, όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το άτυχο παιχνίδι με τους Ρουμάνους. Ήταν ένα κακό ματς για εμάς όπου δεν μας έβγαινε τίποτα. Προσπαθήσαμε πολύ να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…
Ακολουθούν δυο κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια αλλά εμείς σκεφτόμαστε πρώτα αυτό με τη Φινλανδία. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, γι’ αυτό παίζουμε και πάμε για να πάρουμε 3 βαθμούς το Σάββατο και άλλους 3 στην έδρα μας την Τρίτη».

Ολόκληρη η ανάρτησή του Παναγιώτη Ταχτσίδη είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://ethnikiomada.vodafone.gr/category/blogs/to-blog-tis-ethnikis-omadas/ .

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr