Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
okpapa farmakaΔεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών και προσέφεραν σημαντικές ποσότητες φαρμάκων για την στήριξη του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης.
Στο κιόσκι που λειτουργούσε στην κεντρική πλατεία έσπευδαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τις δράσεις του ΟΚΠΑΠΑ και κατά συνέπεια στηρίζοντας τους ανασφάλιστους, ή άπορους συνανθρώπους μας που καταφεύγουν στο Φαρμακείο Αλληλεγγύης για να προμηθευτούν δωρεάν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη.
Ερωτηθείς σχετικά, υποστήριξε ότι αν και οι ανάγκες του Φαρμακείου Αλληλεγγύης αυξάνονται καθημερινά, εν τούτοις «δεν έχουμε ελλείψεις γιατί μας στηρίζουν οι συμπολίτες μας».
Ο κ. Μπέγκας υπογράμμισε για τη δράση της συγκέντρωσης φαρμάκων πως «η ανταπόκριση των πολιτών ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική», ευχαριστώντας τους γι’ αυτό.
Να υπενθυμίσουμε πως από την Τρίτη 11 Νοεμβρίου ξεκινάει μία ακόμη δράση του ΟΚΠΑΠΑ, με δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας, η οποία θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr