Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
perifereia hpeirouΩς προϋπολογισμός φτώχειας για το 2015 χαρακτηρίστηκε αυτός που παρουσίασε η Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου αλλά την ίδια ώρα σκορπίζει χιλιάδες ευρώ για δημόσιες σχέσεις, συνέδρια, εκθέσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Όπως έγινε γνωστό, κατά το 2013 είχαν διατεθεί 107.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις, το 2014 το ποσό εκτινάχθηκε στις 200.000 και για το 2015 προβλέπονται άλλες 135.000 ευρώ, ενώ για εκθέσεις, συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, κατά το 2014, διατέθηκαν περί τις 60.000 ευρώ πέρα από τις χιλιάδες ευρώ για ταξίδια και εκθέσεις στο εξωτερικό και το 1,2 εκατομμύρια για την τουριστική προβολή.

Δηλαδή κάποιοι τρώνε , πίνουν και περνούν καλά εις υγείαν όλων των Ηπειρωτών κορόιδων που μαστίζονται από τη φτώχεια, την ανεργία και την παντελή απουσία έστω και αίσθησης προοπτικής ανάπτυξης.

Τι είδους δράσεις αναπτύχθηκαν για τους τομείς που αναφέραμε και χρειάζονταν τέτοια υπέρογκα ποσά μέσα σε αυτήν την απίστευτη οικονομική και ανθρωπιστική κρίση; Ούτε προεκλογικό αγώνα να έκαναν δε θα χρειάζονταν τέτοια σπατάλη χρημάτων όταν θα μπορούσαν να διατεθούν για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που υποφέρουν και ιδιαίτερα των παιδιών που λιποθυμούν από την πείνα και των ηλικιωμένων που ζουν στην εξαθλίωση.

Σε ό,τι αφορά τα έργα, αυτά εναπόκεινται στη διακριτική ευχέρεια του κ. Καχριμάνη, για να ικανοποιεί την προσωπική του πελατεία ψηφοφόρων κατά το δοκούν, χωρίς σαφή σχεδιασμό και προσανατολισμό.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr