Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
dimarxeio oanninonΤο θέμα που αναδείξαμε με τις δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος πρόξενος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, κυριάρχησε στο δημοτικό συμβούλιο. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Νίκος Γκόντας το ανέφερε, ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας συνηγόρησε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εμμανουηλίδης υπερθεμάτισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πως ανεχθήκατε να λέει πως ήταν χρόνια ειρηνικής συνύπαρξης; Πως δεν τον στείλατε από εκεί που ήρθε; Οι Τούρκοι φίλοι δεν πιάνονται έλεγε ο πατέρας μου».

Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος πρόξενος βάφτισε την τουρκική σκλαβιά "ειρηνική συνύπαρξη" χωρίς κανείς από τους τότε παρόντες της δημοτικής αρχής συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου Θωμά Μπέγκα να τον βάλει στη θέση του, προσδοκώντας προφανώς ορδές τουριστών από τη γειτονική χώρα!

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας τόνισε πως η δημοτική αρχή δεν συνταυτίζεται με την γνωστή άποψη που διατυπώνει η τουρκική πλευρά και πρόσθεσε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να καλεί επίσημους ξένων χωρών και θα συνεχίσει το σχέδιο για τον τουρισμό. «Στη λογική του κ. Εμμανουηλίδη, η Ελλάδα θα έπρεπε να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις. Πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν», ανέφερε.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr