Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
dodoni logo2Κάτω από το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Ιωαννίνων θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές και να ενισχύσουν Το Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η ΔΩΔΩΝΗ και υλοποιεί σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννίνων.
Από τις 24 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, οπότε και θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων στην Πλατεία Μαβίλη και μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πανέμορφης πόλης θα μπορούν να δώσουν την ευχή τους στον Αϊ Βασίλη ο οποίος με τη σειρά του θα προσφέρει γάλα στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η «Κιβωτός του Κόσμου».
Συγκεκριμένα, σε κάθε ευχή που θα συμπληρώσουν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα τους δοθεί και θα τοποθετήσουνστο τσουβάλι του Αϊ Βασίλη μικροί και μεγάλοι, αντιστοιχεί ένα ποτήρι γάλα για τα παιδάκια των υποστηριζόμενων οργανισμών.
Επιπλέον, οι 10 πιο συγκινητικές και πρωτότυπες ευχές θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ με προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ για το εορταστικό τραπέζι.
Η ΔΩΔΩΝΗ βρίσκεται κοντά στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης και συμβάλλει από κοινού με τους κατοίκους των Ιωαννίνων και το Δήμο για την κάλυψη των αναγκών τους.


Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr