Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
xitos vasilisΠαραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο κ. Βασίλης Χήτος ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε διαγραφεί από την παράταξη "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία". Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
"Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας, που σήμερα κλιμακώνεται επικίνδυνα, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι οτιδήποτε κάνουμε να έχει ουσία και να παράγει λύσεις. Να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια, την αξία των θεσμών, με το θάρρος της γνώμης μας και την ευθύτητα της πράξης μας.
Με αυτές τις προτεραιότητες, με τη φόρτιση να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου στα Γιάννινα και την προσδοκία της ουσιαστικής αλλαγής στις νοοτροπίες που κρατάνε πίσω την πόλη μας, ζήτησα την ψήφο των συμπολιτών μου, στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Μάιου.
Είχα την μεγάλη τιμή να λάβω την εμπιστοσύνη τους στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων και διακηρύξεων.
Τιμώντας αυτή την εμπιστοσύνη και με δεδομένο ότι διαπίστωσα ότι η αλλαγή νοοτροπίας, - που σημαίνει πρωτίστως τη βούληση και την ελευθερία της γνώμης για το καλό της πόλης και όχι την άνευ όρων παραταξιακή πειθαρχία σε παιγνίδια εξουσιομανίας, – δεν δρομολογείται, παραιτούμαι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.
Παραιτούμαι, γιατί οι συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να είμαι χρήσιμος σε αυτό το ρόλο.
Δεν παραιτούμαι, όμως, από την ευθύνη και την αγάπη μου για την πόλη μας, την οποία είμαι πάντα έτοιμος να υπηρετώ με όποιον τρόπο μπορώ."
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr