Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
tasoulasΣτην Κόνιτσα βρέθηκε την Κυριακή 11-1-2015 ο Υπουργός Πολιτισμού Αθλητισμού κ.Κώστας Τασούλας, συνεχίζοντας τις προεκλογικές του εξορμήσεις ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.
Μιλώντας σε εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης Κόνιτσας της Ν.Δ. τόνισε πως ο ελληνικός λαός καλείται στις 25 Ιανουαρίου να ορίσει την μοίρα του επιλέγοντας είτε την οριστική έξοδο από την κρίση, είτε την βύθιση σε ακόμη χειρότερες περιπέτειες.
Η Ν.Δ. και Πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς έχουν το σχέδιο ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας σε συνεννόηση και συνεργασία με την Ευρώπη, η οποία διαθέτει για τα επόμενα 7 χρόνια 43 δις ευρώ για την ανάπτυξη της Ελλάδας, 6 δις ευρώ κάθε χρόνο!
Οι εκλογές που προκάλεσε η μειοψηφία της Βουλής και που δεν ήθελε ο ελληνικός λαός έγιναν για να μην προλάβει ο λαός να βιώσει την καλυτέρευση της ζωής του από το τέλος του μνημονίου και τη βελτίωση της οικονομίας. Ωστόσο ο ίδιος λαός δεν θα επιτρέψει να πάνε στο βρόντο οι θυσίες του και αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει η Βουλή θα το κάνει ο λαός. Θα δώσει στη χώρα σταθερότητα και υπεύθυνη κυβέρνηση της Ν.Δ. που θα διασφαλίσει την ομαλότητα, την ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, κατέληξε ο κ.Τασούλας.
Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδιών ο κ.Κ.Τασούλας επισκέφθηκε επίσης το Μέτσοβο, το Βασιλόπουλο, τη Λευκοθέα, το Γεροπλάτανο, το Καλπάκι, το Βασιλικό, το Κεφαλόβρυσο, το Ωραιόκαστρο, τον Αγ.Κοσμά, τη Βήσσανη, το Μαυροβούνι και τα Δολιανά.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr