Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
logo anexartiti dhmotiki protoporia"Για πολλοστή φορά ο Δήμος μας βρέθηκε στο επίκεντρο της αδιαφορίας και της ανικανότητας να διαχειριστεί την κατάσταση που προέκυψε μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία επικράτησαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή.
Παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας, για προληπτική παρέμβαση με έργα υποδομής, εν τούτοις ο Δήμος μας βρέθηκε ανέτοιμος να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα σε όλο τον Δήμο, όπως εκείνα στην περιοχή Μπάφρας-Νεοκαισάρειας, Παμβώτιδας, Πεδινή, Βοτανικό, Αμπελιά.
Είχαν εγκαίρως επισημανθεί από την παράταξη μας τα πλημυρικά προβλήματα στις καταβόθρες στην τοπική κοινότητα Μπάφρας, που καταλήγουν μεγάλες ποσότητες ομβρίων υδάτων από το λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και να καταστραφούν περιουσίες συμπολιτών μας, ενώ η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτε ώστε να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις, όπως εκείνες που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες.
Η άμεση παρέμβαση του Δήμου επιβάλλεται με την εκπόνηση μελετών και βεβαίως με την κατασκευή έργων υποδομής τέτοιων, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα στο μέλλον.
Θα πρέπει πάραυτα να ληφθεί μέριμνα ώστε η λειτουργία των καταβοθρών στην περιοχή Μπάφρας, να γίνεται ανεμπόδιστα, αφού πρώτα καθαριστούν από κάθε είδους φερτά υλικά."
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr