Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
OKPAPAΟ Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής) του Δήμου Ιωαννιτών ξεκινά τις προετοιμασίας ώστε από τον Σεπτέμβριο να λειτουργήσουν δύο νέοι Βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Ανατολή και Μέλανδρα-Νέα Ζωή, να επεκταθούν με 150 επιπλέον τεμάχια οι Δημοτικοί λαχανόκηποι, ενώ ετοιμάζεται το Δημοτικό Οδοντιατρείο.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του προγράμματος του ΟΚΠΑΠΑ με τον πρόεδρο του οργανισμού να αναφέρεται στις νέες πρωτοβουλίες, λέγοντας ότι «υλοποιούμε αυτά για τα οποία δεσμευθήκαμε απέναντι στους συμπολίτες μας».
Συγκεκριμένα ο κ. Τσουμάνης έκανε γνωστό πως από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν δύο νέοι Βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Ανατολή και Μέλανδρα-Νέα Ζωή. Θα λειτουργήσουν σε μισθωμένα κτίρια, ωστόσο θα υπάρξουν προτάσεις για κατασκευή κτιρίων που θα διεκδικηθούν μέσω του νέου ΕΣΠΑ.
Παράλληλα στου ήδη υπάρχοντες Δημοτικούς Λαχανόκηπους προστίθενται κι άλλα 150 τεμάχια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 270 τεμάχια, καθώς το ενδιαφέρον των πολιτών είναι πολύ μεγάλο.
Επίσης αυτή την περίοδο ο ΟΚΠΑΠΑ σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο ετοιμάζει το Δημοτικό Οδοντιατρείο το οποίο θα στεγαστεί στον χώρο του ΚΕΠΑΒΙ, όπου λειτουργούν ήδη το Δημοτικό Ιατρείο και το Δημοτικό Φαρμακείο. «Ο χώρος έχει ετοιμαστεί, βρισκόμαστε στη φάση εγκατάστασης του οδοντιατρικού μηχανήματος και τις προμήθειας του υπόλοιπου εξοπλισμού», όπως είπε ο κ. Τσουμάνης.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr