Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Nixterinos paralimniosΤο Σάββατο 6 Ιουνίου, ο 2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων, βγάζει και πάλι τους Γιαννιώτες στους δρόμους, αυτή τη φορά υπό το φως του φεγγαριού.
Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, ενός από τους πιο μαζικούς συλλόγους, που συμμετέχει ενεργά με τους δρομείς του σε κάθε αθλητικό γεγονός στην περιοχή μας, αλλά και με πολλές διακρίσεις σε μικρά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Πληροφορίες για τον Αγώνα
Ο 2ος Νυχτερινός δρόμος 10χλμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/6/2015 ημέρα Σάββατο με εκκίνηση στις 8 το βράδυ από την πλατεία Μαβίλη.
Μετά από την περυσινή εμπειρία έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις κι αλλαγές στη διαδρομή, ώστε να γίνει πιο βατή.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί φέτος θα είναι : αφετηρία πλατεία Μαβίλη - λεωφόρος Καραμανλή – Διονυσίου Φιλοσόφου – Γαριβάλδι – λεωφόρος Κάρολου Παπούλια – Στρατηγού Βογιάνου – Λεωφόρος Γεωργίου Γεννηματά – αναστροφή και επιστροφή από λεωφόρο Γεωργίου Γεννηματά – Στρατηγού Βογιάνου (μέχρι τον κόμβο) – αναστροφή και επιστροφή από Στρατηγού Βογιάνου – λεωφόρος Κάρολου Παπούλια (μέχρι το ODEON) – αναστροφή και επιστροφή από λεωφόρο Κάρολου Παπούλια (όλη) –μετά την Γαριβάλδη Εθνικής αντιστάσεως – πλατεία Νεομάρτυρα Γεωργίου – λεωφόρος Καραμανλή – πλατεία Μαβίλη.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή είναι ήδη αυξημένες και συνεχίζονται:
1. Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.fullmoonroadlake.wordpress.com  
2. Στο κατάστημα FIFTH ELEMENT επί της Δαγκλή και Παπάζογλου 1 στα Ιωάννινα, τηλ: 26510 37309.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει το μετάλλιο που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, τον αριθμό, και το μπλουζάκι.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr