Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Kolokas-VikosΣτον ρυθμό των σκυταλοδρομιών δρόμου κινούνται πλέον τα Ιωάννινα που το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα φιλοξενούν έναν μοναδικό για την πόλη φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος, τα Ιωάννινα Βίκος Street Relays.
Η μεγάλη γιορτή θα στηθεί στην Πλατεία Μαβίλη και με διαδρομή τον Γύρο του Κάστρου, ο στόχος του αγώνα που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, είναι να υπάρχει μαζική συμμετοχή ομάδων για να είναι ανάλογη και η ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή.
Ο παλιός πρωταθλητής των δρόμων αποστάσεων Παντελής Κολόκας και νυν Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, είναι μπροστάρης αυτής της πρωτοβουλίας και στέλνει το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες του: «Eίναι αγώνας κοινωνικής προσφοράς, όλοι πρέπει να φτιάξουμε ομάδες και να τρέξουμε στα Relays για να στηρίξουμε την Κιβωτό του Κόσμου».
Ο Δήμος Ιωαννιτών είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας και έμπρακτος υποστηρικτής των σκυταλοδρομιών δρόμου που πραγματοποιήθηκαν πέρσι για πρώτη φορά και φέτος στοχεύουν να καθιερωθούν στη συνείδηση του γιαννιώτικου λαού ως ο μοναδικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε εποχές δύσκολες που όλοι έχουν ανάγκη από βοήθεια.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Παντελής Κολόκας συνεχίζοντας το μήνυμά του για τα Βίκος Street Relays στα Ιωάννινα, προσκάλεσε όλους τους Γιαννιώτες να βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) στην πλατεία Μαβίλη.
“Θέλουμε να καλωσορίσουμε στην πόλη των Ιωαννίνων τα Street Relays για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των αγώνων δρόμου που φιλοξενούν τα Ιωάννινα, αποδεικνύεται εμπράκτως ότι είμαστε πόλη που νοιάζεται και ασχολείται για την άθληση των πολιτών της.
Τα Street Relays δεν είναι ένας απλός αγώνας δρόμου. Η ύπαρξη της σκυτάλης το κάνει διαφορετικό, μετατρέποντας ένα αγώνισμα που είναι ατομικό σε ομαδικό. Η σκυτάλη έχει συμβολισμό, αντιπροσωπεύει την φιλία, τις συνεργασίες, την αλληλεγγύη σε μια δύσκολη εποχή, όπου πρέπει να ενισχυθούν οι ανθρώπινες αξίες.
Μέσα από αυτόν τον υπέροχο αγώνα, θα τρέξουμε όλοι τον Γύρο του Κάστρου, μια πανέμορφη διαδρομή. Παίρνουμε σκυτάλη και τρέχουμε για να στηρίξουμε και να αναδείξουμε το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία όλων μας στον αγώνα του Σαββάτου”, επεσήμανε ο κ. Κολόκας.

Τρέξτε 4x2000μ. με 3 ευρώ το άτομο!
Με μόλις 3 ευρώ ατομική συμμετοχή σε κάθε ομάδα των τεσσάρων (4x2000μ.) και 5 ευρώ ατομική συμμετοχή σε κάθε ομάδα των δύο (2x4000μ.), τα Street Relays δεν είναι απλά ο πιο οικονομικός αγώνας της Ελλάδας σε συνδρομή, αλλά και ο μοναδικός που το 50% των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί αυτούσιο στο κοινωφελές ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή.
Οι κατηγορίες των ομάδων είναι ανδρών, γυναικών και μικτές (ένα τουλάχιστον άτομο διαφορετικού φύλου), με δυνατότητα συμμετοχής από 12 ετών και άνω στα 4x2000μ. και από 16 ετών και άνω στα 2x4000μ, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης καθώς οι σκυταλοδρομίες είναι αγώνες που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο. Στις τετράδες υπάρχει η δυνατότητα για κάποιο μέλος της ομάδας να τρέξει έως δύο φορές αρκεί να μην είναι συνεχόμενες.

Δωρεάν εγγραφές από Βίκο και Forthnet
Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.vikos.relays.gr, αλλά και στα καταστήματα Forthnet σε Ιωάννινα και Άρτα, όπου οι πρώτες 20 ομάδες θα είναι δωρεάν.
Δωρεάν εγγραφές όμως προσφέρονται και μέσα από την εφαρμογή του Βίκου, ονομαστικού χορηγού των αγώνων, στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο facebook (https://www.facebook.com/vikos.water/app_449668561853463).

Για περισσότερες πληροφορίες και επί τόπου εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Οργανωτικό Διευθυντή των αγώνων Γιώργο Αναστασίου (6946 500 866).
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr