Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
santa-4Εκατοντάδες Άγιο-Βασίληδες πλημμύρισαν τους δρόμους των Ιωαννίνων σε έναν αγώνα χωρίς χρονόμετρα, αλλά έναν αγώνα χαράς και προσφοράς.
Το 2ο IOANNINA SANTA RUN δεν είχε σκοπό να φέρει μόνο τη μαγεία της γιορτής στους δρόμους της πόλης, αλλά να βοηθήσει να κρατηθεί «αναμμένη» η ΦΛΟΓΑ της αγάπης, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Ένα κόκκινο «ποτάμι» στους κεντρικούς δρόμους και τους πεζόδρομους των Ιωαννίνων, παρέσυρε με το κέφι του τους πάντες. Από μωρά μέχρι ηλικιωμένους, μαμάδες με καρότσια ακόμα και … τετράποδους Αγιο- Βασίληδες.
Κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της περιοχής έγιναν μέρος μια μεγάλης γιορτής, ενώ οι εικόνες στους φωτισμένους δρόμους των Ιωαννίνων με τους εκατοντάδες Αγιο-Βασίληδες να μεταδίδουν το κέφι τους, ήταν ανεπανάληπτες.
Άλλωστε παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, όπως είπε και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, δίνοντας την εκκίνηση, «με την ελπίδα, την αισιοδοξία και την αλληλεγγύη, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες». Ευχήθηκε σε όλους «η νέα χρονιά να είναι χαρούμενη και ελπιδοφόρα».


Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr