Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Αναγνώστης μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας "ελάτε να παλέψουμε μαζί" και γράφει τα εξής:
question markΚύριε Καλτσή,
ανταποκρίνομαι στην πρόσκλησή σας και κάνω την παρακάτω καταγγελία.
Την ώρα που ο κοσμάκης κατέθεσε πινακίδες κυκλοφορίας από αδυναμία να ανταπεξέλθει στα έξοδα συντήρησης των ι.χ., και άλλοι ματώνουν για να πληρώσουν φόρους, το πάρτι με τα κρατικά αυτοκίνητα συνεχίζεται. Κάποιοι τα χρησιμοποιούν ως προσωπικά τους ι.χ. για τις δουλειές του σπιτιού, για να μεταφέρουν και τις οικογένειές και τα παιδιά τους.
Το επάγγελμα μου είναι τέτοιο που μπορώ και βλέπω καθημερινά τι γίνεται στους δρόμους των Ιωαννίνων, που μπορεί εύκολα να τα δουν και οι επιθεωρητές και ελεγκτές αν θελήσουν να βάλουν τάξη και να στείλουν τους κατεργάρηδες στον πάγκο τους.
Θα σας πω ότι για να μη τους καταλαβαίνει αμέσως ο κόσμος σε κρατικά αυτοκίνητα παρατηρείστε ότι ξήλωσαν από τις πόρτες τα ονόματα των υπηρεσιών στις οποίες ανήκουν και έτσι ποιος να κάτσει να δει αν αυτοκίνητο του βοήθεια στο σπίτι αντί να βρίσκεται στα χωριά του δήμου, το έχει στα Γιάννενα σαν ι.χ. ο δήμαρχος.
Υπάρχουν οδηγοί που παίρνουν σπίτι τους τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και ποιος να τους εμποδίσει να κάνουν τις δουλειές τις δικές τους και των αφεντικών τους. (μου έδειξαν μια φωτογραφία κρατικού αυτοκινήτου σε χωράφι, αλλά δεν θέλει ο συνάδελφος να μου τη δώσει για δημοσίευση. Αν τον πείσω θα τη στείλω). Γράφω αυτά σαν ένα ερέθισμα προς το κοιμώμενο κράτος.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr