Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στο Factory of Sound Ioannina. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, εισιτήρια από: 11 ευρώ
Pasxalidis PhotoΟ Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της αλλά κυρίως από ότι φέρει η στιγμή.
Aπό το Factory of Sound Ioannina, o Μίλτος Πασχαλίδης μας ξεναγεί στα αγαπημένα του τοπία από το ελληνικό τραγούδι, για μία και μοναδική εμφάνιση.
Οι δικές του, προσωπικές στιγμές αλλά και από τις συνεργασίες του με εκλεκτούς συναδέλφους, μπλέκουν με τα τραγούδια που αγάπησε και ζήλεψε.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συνδυάζει με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική. Γνωστός πια σε όλους για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματα του με έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό, έχει καταξιωθεί ως ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων.
Μαζί του σε αυτές τις εμφανίσεις οι σταθεροί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια: η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο Πάρις Περυσινάκης στη λύρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα. Στην ηχοληψία ο Νίκος Λαγός και στα φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.
Για περαιτέρω πληροφορίες-διευκρινίσεις:
Αλέξανδρος Σαλαμές
Τηλέφωνο: 6970034210
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr