Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
nd logoΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/5/2016 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, η σύσταση σε σώμα της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε βάσει του κανονισμού της Πανελλαδικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (Άρθρο 7 παρ. 4 & 5.4) και είναι η εξής:
Πρόεδρος: Αϊβατίδης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Σταμάτη Ελένη
Γεν. Γραμματέας: Κρικώνης Νικόλαος
Ταμίας: Σπυρίκου Αφροδίτη
Μέλη: Γατσόμαλος Βασίλειος, Σταύρου Ελένη, Καραμπάς Φώτιος, Γιωτίτσας Αχιλλέας, Βήκας Αντώνιος, Ναυρούζογλου Παύλος, Τσαρούχη-Πετράκη Ευδοκία, Σίντος Νικόλαος, Σακκάς Γεώργιος.
Η νέα τοπική οργάνωση ΔΗΜ. Τ.Ο Ιωαννίνων της Ν.Δ. ευχαριστεί τα μέλη της, για την στήριξη και τη συμμετοχή τους στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Ευελπιστεί με τις δράσεις της, να συμβάλει στην περαιτέρω πρόοδο της πόλης μας. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις, παρεμβαίνοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του κόμματος και των πολιτικών δρώμενων του τόπου μας, με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας με όλους.
Επιθυμία της ΔΗΜ. Τ.Ο Ιωαννίνων είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, γι αυτό αποφάσισε κάθε Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ. οι συνεδριάσεις να γίνονται δημόσια για τα μέλη και φίλους της παράταξης. Στόχος της ΔΗΜ. Τ.Ο Ιωαννίνων είναι να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τα προβλήματα και τις προκλήσεις της πόλης μας.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr