Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
*Περιμένουμε και θα επανέλθουμε διότι αποθρασύνθηκαν...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
elisafΑκριβώς όπως το περιμέναμε... Και οι Εβραίοι συμπατριώτες μας δεν αντέχουν την κριτική, ουδέ καν την διαφορετική άποψη! Έτσι σήμερα στον "Πρωινό Λόγο" Ιωαννίνων, δια του κ. Μωυσή Ελισάφ, μέλους τού Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, εξαπέλυσαν σφοδρή, υβριστική και ανοίκεια επίθεση εναντίον μας. Κι αυτό διότι στις 3 Αυγούστου γράφαμε εδώ και την επομένη στην εφημερίδα, σχετικά με τις συνεχείς εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για το Ολοκαύτωμα - το οποίο δεν αμφισβητήσαμε.
Ο κ. Ελισάφ πιστεύει πως δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και μας επετέθη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς! Θα περιμένουμε να εμφανιστούν οι υποστηρικτές των απόψεων του κ. Ελισάφ και οι... απαραίτητοι μαϊντανοί - κεκράκτες, για να δώσουμε μια συνολική απάντηση, λέγοντάς τους, ως... προκαταβολή ότι εμάς δεν θα μας τρομοκρατήσουν, ούτε θα μας φιμώσουν, που να χτυπιούνται κάτω!
Περιμένουμε λοιπόν και ευχαριστούμε την εφημερίδα που, όπως έγραφε για πολλοστή φορά και σήμερα, θα υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη έκφραση.

<div class="gkblock-8">37 χρόνια μετά και επίκαιρο όσο ποτέ...</div>

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr