Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Μιχάλης Στύλιος ΖίτσαΤο 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ Ν. Ιωαννίνων δεν είναι μόνο μια αθλητική διοργάνωση, αλλά έχει και μια άλλη, εξίσου σημαντική διάσταση: την κοινωνική του δράση. Στο πλαίσιο αυτής λοιπόν, οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής παρέδωσαν μπάλες μπάσκετ στο 1οΓυμνάσιο Ιωαννίνων και στον δήμο Ζίτσας. Τις μπάλες, τις πρόσφερε στο 2ο Εργασιακό η εταιρία Wilsonπου χορηγεί και τις επίσημες μπάλες του φετινού πρωταθλήματος. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ο κ. Γιώργος Στύλιος, παρέδωσε το αθλητικό υλικό στον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου κ. Γιώργο Πλεύρη και αργότερα, στο δημαρχείο Ζίτσας, στον αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Μιχάλη.
Θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις, στο προσεχές διάστημα.

Οι δηλώσεις στο δημαρχείο Ζίτσας, έχουν ως εξής:
Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ:
«Το Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ του νομού Ιωαννίνων δεν είναι μόνο το παιχνίδι. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει αποφασίσει να κάνει και παράλληλες δράσεις, φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης και με τη χορηγία της εταιρίας Wilson, η οποία θα προσφέρει τις επίσημες μπάλες του πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να δώσουμε μπάλες μπάσκετ στους δήμους που βοηθούν στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, στους δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας, Καλπακίου και Μετσόβου, για να τις διοχετεύσουν στα σχολεία ευθύνης τους».

ΣΤ. ΜΙΧΑΛΗΣ
«Θέλω να λειτουργήσει αυτό ως παράδειγμα και για άλλους, ώστε να ενισχυθεί ο δήμος όσο μπορεί. Το Εργασιακό Πρωτάθλημα είναι ένας θεσμός για τα Γιάννενα. Το γεγονός ότι συμμετέχουν φέτος 26 ομάδες, μιλάει από μόνο του. Θέλω επίσης να παρακινήσω και τις γυναίκες να δραστηριοποιηθούν, για κάτι ανάλογο»
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr