Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
kapsalisΤελεσίδικο. Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε την ποινή αργίας δέκα ημερών στον δήμαρχο Πωγωνίου Κων. Καψάλη, γιά "σοβαρή παράβαση καθήκοντος από βαριά αμέλεια"!
Ο κ. Καψάλης είχε τιμωρηθεί (μετά από εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την ίδια ποινή το 2015 (αρ. πρωτ. οικ.ΕΜΠ. 224), επειδή συστηματικώς απέφευγε να στείλει τους φακέλους διαφόρων υποθέσεων που του ζητούσε, άφησε να τελεσιδικήσει υπέρ τρίτων δικαστική εκκρεμότητα που αφορούσε ακίνητο στο Κεράσοβο, δεν εφάρμοσε απόφαση γιά κατεδάφιση αυθαιρέτου κτιρίου και για πολλά άλλα.
Ο δήμαρχος Πωγωνίου προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της απόφασης, το οποίο (Τμήμα Γ) και εξέδωσε την υπ αριθ. 94 τελεσίδικη απόφασή του στις 17 Ιανουαρίου 2019.
Τώρα απομένει να εφαρμοστεί η απόφαση, η οποία ασφαλώς και δεν περιποιεί τιμή στο Δήμο Πωγωνίου.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πωγωνίου βρέθηκε στο επίκεντρο του πανελληνίου ενδιαφέροντος για τις εκατοντάδες παράνομες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, αλλά και την βαριά ποινή κάθειρξης του δημοτικού συμβούλου- προέδρου του Τοπικού Συμβολίου Δελβινακίου, γιά παράνομες μεταφορές Αλβανών λαθρομεταναστών και ο οποίος καταζητείται μαζι με τον πατέρα του.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr