Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Ekloges perifereia Ηπειρου 2019Νικητής από τον πρώτο γύρο και μάλιστα με ένα ποσοστό άνω του 57% που του εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο αναδείχτηκε ο Αλέκος Καχριμάνης. Στη δεύτερη θέση κλείδωσε ο Γιώργος Ζάψας το ποσοστό του οποίου φτάνει στο 15% και αρκετά παρακάτω στην τρίτη θέση φαίνεται οριστικοποιείται ο Σπύρος Ριζόπουλος με ποσοστό που αγγίζει το 10%.
Ο Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος από την αρχή της εκλογικής βραδιάς βρισκόταν στην τρίτη θέση υποχώρησε στην τέταρτη με ποσοστό 7,4.
Ακολουθεί ο Γιώργος Πρέντζας και η Λαική Συσπείρωση στην πέμπτη θέση με ποσοστό 5,8, η Αριστερή Παρέμβαση και ο Νίκος Ζήκος με 1,8%, στην έβδομη θέση είναι ο Κώστας Νουτσόπουλος και η Ανυπότακτη Ήπειρος με ποσοστό 1,3% ενώ καταποντίστηκε ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής καθώς έμεινε στο 1,1%!
Ο Αλέκος Καχριμάνης στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα διαθέτει 29 έδρες, ο Γιώργος Ζάψας οκτώ, ο Σπύρος Ριζόπουλος πέντε, ο Δημήτρης Δημητρίου τέσσερις, ο Γιώργος Πρέντζας τρεις και από μία ο Νίκος Ζήκος και ο Κώστας Νουτσόπουλος ενώ το πιθανότερο είναι ότι χωρίς έδρα θα μείνει ο συνδυασμός της Χρυσής Αυγής.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr