Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Giannena tora se elisafGiannena tora se mpegkaΜετά από απόφαση της Γραμματείας της Παράταξης «Γιάννενα Τώρα», αποφασίστηκε όπως κοινοποιηθεί πρόταση προγραμματικού διαλόγου - συνεργασίας προς τις δύο παρατάξεις που οδηγούνται στο 2ο γύρο των εκλογών. Οι προτάσεις κοινοποιήθηκαν στους επικεφαλής των δύο παρατάξεων το πρωί της τρίτης και αναμένονται οι τοποθετήσεις τους.
Η παράταξη ενεργών πολιτών «Γιάννενα Τώρα» συνεχίζει πιστή στης αρχές της, αυτές της διαφάνειας, της δημόσιας κατάθεσης των προτάσεων και των δημοκρατικών διαδικασιών, με μόνο γνώμονα το καλύτερο αύριο αυτής της πόλης, αυτό που υπηρετούμε όλοι μας από την πρώτη μέρα ίδρυσης μας.

Σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 συνήλθε σε συνεδρίαση η Γραμματεία της Δημοτικής Παράταξής «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», συζήτησε την στάση της Παράταξης εν όψει του 2ου γύρου των Δημοτικών Εκλογών και κατέληξε στα εξής:
Καλεί τους υποψηφίους Δημάρχους Θωμά Μπέγκα και Μωυσή Ελισάφ να τοποθετηθούν δημόσια στα παρακάτω σημαντικά θέματα και να δεσμευθούν στην περίπτωση που θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή.
1) Λίμνη Παμβώτιδα:

α) Έλεγχος όλων των αποχετεύσεων στις παραλίμνιες περιοχές
β) Δημιουργία μονάδων καθίζησης στο δίκτυο ομβρίων υδάτων.
γ) Εμπλουτισμός της λίμνης με τα πηγαία νερά με αποκατάσταση φυσικής επικοινωνίας πηγών Σεντινίκου και Αμφιθέας με Παμβώτιδα.
δ) Αποκατάσταση οικοσυστήματος με επαναφορά της φυσικής όχθης στη νοτιοδυτική πλευρά.
ε) Ορισμό αντιδημάρχου ή εντεταλμένου συμβούλου λιμναίων θεμάτων.

2) ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ - ΔΕΥΑΙ
Εκπόνηση σχεδίου σύγκλισης των Δημοτικών τελών και των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο με αντικειμενικά κριτήρια (θέσπιση 3-5 ζωνών).

3) ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Συνεργασία της Υπηρεσίας καθαριότητας με τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων και πλύσιμο των κάδων, στο κέντρο της πόλης και τα Σαββατοκύριακα.
Η δέσμευση για τα παραπάνω θέματα με σαφές χρονοδιάγραμμα αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη στήριξη από την Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» ενός εκ των δύο υποψηφίων στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr