Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
logo iwanninaΑπό την παράταξη του Θωμά Μπέγκα στο νέο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται οι: Θωμάς Γιωτίτσας, Γιάννης Λιόντος, Στέφανος Ζούμπας, Στέφανος Σίντος, Σοφία Μαρκούλα, Βάσω Μέγα, Βούλα Τσίλη, Γωγώ Γιώτη και από την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας ο Γιώργος Βίνης και η Αλεξάνδρα Μπέγκα, από την Ανατολή ο Ηλίας Αρλέτος και ο Μάκης Χρυσοστόμου και από το Μπιζάνι ο Δημήτρης Νάστος.
Από την παράταξη του Μωυσή Ελισάφ εκλέγονται οι: Νατάσα Τύρου- Ούζα, Φώτης Βάββας, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Πήχας, Ελένη Ακονίδου, Βασίλης Ζωγράφος και Γιάννης Λυκογιώργος. Η ομάδα συμπληρώνεται με τον Γιώργο Αρλέτο από την Δημοτική Ενότητα Ανατολής, ο Γιάννης Τσίμαρης από την Παμβώτιδα και ο Νίκος Σιορόκας από το Νησί.

Στην περίπτωση που ο Θωμάς Μπέγκας εκλεγεί δήμαρχος τότε θα βρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο Φίλιππος Τσουμάνης ενώ αν εκλεγεί δήμαρχος ο Μωυσής Ελισάφ τότε στο δημοτικό συμβούλιο θα βρεθεί και ο Γιώργος Λώλης.

Από την παράταξη «Ιωάννινα 2023» εκλέγεται η επικεφαλής Τατιάνα Καλογιάννη και η δημοτική ομάδα συμπληρώνεται από τους Βασίλη Κοσμά, Γιάννη Αιβατίδη, Σπύρο Γκίζα, Στάθη Σιούτη και Φίλιππο Ευαγγέλου από την Παμβώτιδα, Γιώργο Λαδιά από την Παμβώτιδα , Γιώργο Λαδιά από το Πέραμα, Αριστείδη Παππά από την Ανατολή και Βασίλης Αργύρης από το Μπιζάνι.

Από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία εκλέγονται οι Νίκος Γκόντας, Νίκος Τσόλης, Βασίλης Βλέτσας, ο Στέφανος Μάντζιος από την Ανατολή και η Γιαννούλα Μαμακή από το Πέραμα.

Από την παράταξη του Λάζαρου Νάτση εκτός του ίδιου εκλέγεται και ο Βλάσης Παπαχρήστος.

Από τα «Γιάννενα Τώρα» εκλέγονται ο Άρης Μπαρτζώκας και ο Δημήτρης Πάνου, από την Λαική Συσπείρωση η Όλυ Τσουμάνη και από την Αριστερή Παρέμβαση ο Χρήστος Πατσούρας.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr