Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
dodoni logo 2Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ υποστηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά το «ΔΩΔΩΝΗ Pre-juniorsBambini 2019», το καθιερωμένο παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Με πρωταγωνιστές περισσότερα από 500 παιδιά από όλες τις τοπικές ακαδημίες της Ηπείρου, ηλικίας 5 έως 9 ετών και την ξεχωριστή γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, την Γεύση του Καλού, το φετινό παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί μεταξύ 21 - 23 Ιουνίουστο γήπεδο «Soccerworld» στο 6ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων – Αθηνών.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές, για ακόμη μία χρονιά, θα αγωνιστούν με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο δράση, θετική διάθεση και πολλά γκολ, έχοντας μαζί τους το φρέσκο σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ που θα τους γεμίσει ενέργεια και χαμόγελα. Μετά το πέρας των αγώνων, οι μικροί συμμετέχοντες θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια, με την υποστήριξη της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.

Θέτοντας σταθερά την τοπική κοινωνία της Ηπείρου στο επίκεντρο, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί ενεργό κοινωνικό εταίρο, υποστηρίζοντας σταθερά τοπικές πρωτοβουλίες, αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και μη κερδοσκοπικούς φορείς και ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Παράλληλα, διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με παραπάνω από 5.500 παραγωγούς, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί βασικό αρωγό της τοπικής οικονομίας, με το ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνάει τα 450 άτομα.

Γνωρίστε περισσότερα για τη Γεύση του Καλού στο www.tasteofgood.gr
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr