Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
elisaf moysisΤην πρακτική της λήψης αποφάσεων για σωρεία θεμάτων χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ.
Όπως είναι γνωστό πριν από μερικές ημέρες επιχείρησε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή και Νομικού Συμβούλου στην επιχείρηση.
Τώρα επανέρχεται με 47 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων μόνο μερικά έχουν χαρακτήρα «κατεπείγοντος» ή άπτονται της άμεσης λειτουργίας της ΔΕΥΑΙ.
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» εκτιμά ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ έχει την υποχρέωση να λάβει αποφάσεις για όσα θέματα έχουν πραγματικά επείγοντα χαρακτήρα, όπως είναι το νέο έργο του βιολογικού καθαρισμού, το οποίο ήδη έχει καθυστερήσει σημαντικά. Όμως δεν είναι πολιτικά ορθή η προσπάθεια της να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση με τη λήψη αποφάσεων για άλλα θέματα χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η επίκληση της συνεργασίας δεν μπορεί να μένει στα λόγια. Η διάθεση για συνεργασία πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη.
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» εκτιμά ότι ο Δήμος, τα Νομικά του Πρόσωπα και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δουλέψουν μέχρι την ανάληψη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Όμως αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται επιλεκτικά και κυρίως δεν μπορεί να συμβαίνει ερήμην της νέας δημοτικής αρχής και του νέου δημοτικού συμβουλίου.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr