Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
Vitalis DODODI"Η μάχη για το αυτονόητο, δηλαδή ο στόχος μου για την ίδρυση της Διεπαγγελματικης Φέτας, του απόλυτου προϊόντος "Ελλάδα", οδεύει στην πραγμάτωση του μετά από τρία ολόκληρα χρόνια δικής μου αφοσίωσης αλλά και πριν από μένα από τον κ. Αποστολόπουλο Πρόεδρο του ΣΕΒΓΑΠ και άλλους. Νοιώθω ευτυχής, μα πάνω απ όλα ευγνώμων για όσους με εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν όσα πίστεψα, γυρίζοντας την πλάτη σε διχαστικά στοιχεία. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση αλλά ίσως να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε μαχητή του αυτονόητου. Υπομονή, δύναμη και focus στον στόχο. Βέβαια η ίδρυση από την υλοποίηση είναι επίσης δρόμος κοπιώδης.
Εύχομαι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να παραμερίσουν διαφωνίες και προσωπικές μικροφιλοδοξίες και να αφιερωθούν μαζί μου στον επόμενο στόχο.
Συνηθίζω να λέω ότι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και όχι από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έστω και αν με χαροποίησαν" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ" μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΕΒΓΑΠ όπου εξελέγη πρόεδρος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), στην Έκτακτη ΓΣ της 7 Φεβρουαρίου 2020 στη Λάρισα, ο κ. Βιτάλης Γιάννης (ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.) έλαβε 19 ψήφους, ο κ. Σαράντης Μιχάλης (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.) 15 ψήφους, ο κ. Χατζάκος Κων/νος (ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.) 13 ψήφους και ο κ. Μποτός Αλέξανδρος (ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε.) 10 ψήφους.
Τα 4 αναπληρωματικά μέλη για το Δ.Σ της Διεπαγγελματικής είναι οι Παντελιάδης Στέφανος (ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.), Μπίζιος Δημήτριος (ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.), Γιαννίτσης Γιώργος (ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΕΕ) &Μπέλας Ιωάννης (ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.).
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr