Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Αρχική Σελίδα
glinavos logo newΣε συνεργασία στρατηγικής σημασίας προχώρησε η οινοποιία Κτήμα Γκλίναβος με την ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην αγορά η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1974. Η εταιρία παρέχει στους συνεργάτες της, πελάτες και προμηθευτές, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing κα Logistics.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την ανάληψη από την ΕΛΓΕΚΑ του συνόλου της εμπορικής δραστηριότητας (πώληση και διανομή) στο σύνολο των αγοραστικών ομίλων και σε ανεξάρτητα μεσαία και μικρά σημεία λιανικής πώλησης, την παροχή υπηρεσιών παραγγελιοληψίας, merchandising & διανομής για το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διαθέτει η Κτήμα Γκλίναβος στην ελληνική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κτήμα Γκλίναβος, κ. Θωμάς Γκλίναβος, στο πλαίσιο της συνεργασίας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τη συνεργασία με την ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μία τόσο δυναμική εταιρεία με εξειδίκευση στο οργανωμένο λιανεμπόριο, επιβεβαιώνει τη θέση που κατέχει η εταιρεία μας στον κλάδο, την πολυετή εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε».

Παράλληλα με τη νέα συνεργασία, οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της παραγωγικής δραστηριότητας αυξάνονται, οπότε έχουν προγραμματιστεί τον Αύγουστο συναντήσεις με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς με εξειδικευμένους συμβούλους αμπελουργίας-οινολογίας με εξειδίκευση στο γαλλικό αμπελώνα. Η συνεργασία με τον κ. Δημήτριο Σκουτέλα (Σύμβουλος της Διεύθυνσης Γεωργίας της Καμπανίας από το 2013), της εταιρείας Agroview, αποσκοπεί στην τελειοποίηση του αμπελουργικού υλικού της περιοχής, αύξηση της υπεραξίας του και ως εκ τούτου σε υψηλότερες τιμές για τους παραγωγούς.
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr