Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: Σεπτέμβριος 2013

υπερωρίες δήμου Ιωαννιτών small Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο εκεί στο Δημαρχείο Ιωαννίνων. Χρήματα λένε δεν υπάρχουν, 1,3 εκατ. ευρώ έκαναν φτερά από το ταμείο, αλλά ο Δήμαρχος κ. Φιλιππας Φίλιος μοιράζει χιλιάδες ευρώ, όχι μόνο σε απευθείας αναθέσεις που είχαμε αποκαλύψει (05-09-13) αλλά και για... υπερωρίες.

Σύμφωνα με απόφασή του (Α/Α 377) της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 ενέκρινε 41.000 ευρώ για "αποζημίωση υπερωριακής διαδικασίας και για εξαιρέσιμες ημέρες και ώρες και λοιπές πρόσθετες αμοιβές", για υπαλλήλους των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών!

 

Ποιοι είναι οι (εκλεκτοί και ημέτεροι;) υπάλληλοι τεχνικών και διοικητικών υπηρεσιών που δεν τους αρκούσε το κανονικό ωράριο να κάνουν τη δουλεία τους και χρειάστηκε να δουλεύουν τις νύχτες, Κυριακές κλπ αργίες;

Ασφαλώς και πρόκειται για σκανδαλώδη απόφαση στην οποία προφανώς διατάχθηκε να συμμετάσχει και ο κ. Σωτήρης Σπυριδάκης που αντικαθιστά τη δ/ντρια της οικονομικής υπηρεσίας κ. Αικατερίνη Πιάνου που ετέθη σε αργία με παράνομη απόφαση του δημάρχου όπως έκρινε το δικαστήριο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr