stoTapsi

A+ A A-
Ο κ. Γιώργος Ανυφαντής

Τον πρώην αντιπεριφερειάρχη κ. Παντελή Κολόκα, στην περίπτωση που συγκροτήσει παράταξη, στηρίζει ο πρώην αντιδήμαρχος (επί δημαρχίας Γκόντα) κ. Γιώργος Ανυφαντής, ενώ είχε προηγηθεί ο κ. Κώστας Τσάγκας.

Αυτό δήλωσε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ITV τονίζοντας ότι οι κ.κ Γκόντας - Φίλιος πρέπει να αποσυρθούν και να στηρίξουν νέα πρόσωπα.

υπερωρίες δήμου Ιωαννιτών small Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο εκεί στο Δημαρχείο Ιωαννίνων. Χρήματα λένε δεν υπάρχουν, 1,3 εκατ. ευρώ έκαναν φτερά από το ταμείο, αλλά ο Δήμαρχος κ. Φιλιππας Φίλιος μοιράζει χιλιάδες ευρώ, όχι μόνο σε απευθείας αναθέσεις που είχαμε αποκαλύψει (05-09-13) αλλά και για... υπερωρίες.

Σύμφωνα με απόφασή του (Α/Α 377) της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 ενέκρινε

Νέο στραπάτσο υπέστη ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος με τις αποφάσεις του – εκτρώματα. Η κ. Αικατερίνη Πιάνου η οποία απαλλάχτηκε των καθηκόντων της (από τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών), προσέφυγε στη Δικαιοσύνη με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και κέρδισε. Κι αυτό διότι η απόφαση του κ. Φίλιου (αρ. πρωτ. 84262/2907/4-6-2013) έπασχε νομικώς

 

limni4Η κατάντια της λίμνης Παμβώτιδας ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά στα Ταμπάκικα. Για να φανεί ξεκάθαρα ότι το μόνο ενδιαφέρον που έδειξε το βασιλικό ζεύγος των Ιωαννίνων (Φίλιος-Χαρίση) ήταν η διοργάνωση των αγώνων θαλασσίου σκι και η... ανάδειξη της πόλης. Να πως αναδεικνύεται η πόλη σε κατοίκους και τουρίστες στην παραλίμνιο περιοχή. Η καλύτερη προβολή...

Στο νοσοκομείο Φιλιατών

fakelakiΟ θόρυβος για τη σύλληψη - φιάσκο όπως αποδείχθηκε γιατρού του νοσοκομείου Φιλιατών για φακελάκι 300 ευρώ δεν κόπασε. Συζητείται ακόμη έντονα για τον επιπρόσθετο λόγο ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες το φακελάκι βρέθηκε πάνω στο γραφείο του γιατρού την ώρα που εκείνος βρισκόταν

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr