Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2018
Μια παιδική χαρά που κόστισε 700.000 ευρώ!
Kourabas organoΓια άλλη μία φορά αντιλαμβάνεται κάποιος ότι κανείς δεν νοιάζεται από την δημοτική αρχή για το τι γίνεται στην πόλη. Το ότι φτιάχνεται κάτι δεν σημαίνει ότι μετά πρέπει να αφήνεται στο έλεος του θεού ή του καιρού και ότι χρειάζεται συντήρηση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια παιδική χαρά που αφενός είχε ακρωτηριαστεί το δάκτυλο ενός μικρού παιδιού όντας ακόμα ολοκαίνουργη και αφετέρου κόστισε περίπου 700.000 ευρώ.
Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της εγκατάλειψης. Σπασμένοι σκουπιδοτενεκές όπου προεξέχουν σίδερα, το ένα "παιχνίδι" ετοιμόρροπο αλλά έχει κολλημένο ένα χαρτάκι όπου προειδοποιεί τα παιδιά να μην το χρησιμοποιούν, λες και τα παιδιά πάνε στην παιδική χαρά και πρέπει να διαβάζουν αν είναι ασφαλές το όργανο. Από τα σχοινιά ενός άλλου παιχνιδιού, έχουν βγει τα σύρματα με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο στα να κοπούν τα παιδάκια!
Kourabas KormoiKourabas sirmaKourabas sidero













Kourabas skepiΕμείς προειδοποιούμε διότι αν συμβεί το παραμικρό είστε υπεύθυνοι και μην κρύβεστε όπως την προηγούμενη φορά για το αν είχε παραδοθεί το έργο και ποιος έχει την ευθύνη.
Βέβαια το αστείο με τις παιδικές χαρές έχει παρατραβήξει και όλη αυτή η υποτιθέμενη ανάπλασή τους. Ντροπή σας!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr