stoTapsi

Στα... βήματα του Μπέγκα και ο Σπ. Κωνσταντόπουλος, να πληρώνει από τον ΦΟΣΔΑ 681.000 για άκυρη σύμβαση και 58.000 για... δημόσιες σχέσεις σε εταιρία Αγρινίου!
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Spiros KostantopoulosΤο είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σιωπή του προέδρου του ΦΟΣΔΑ, του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Σπύρου Κωνσταντόπουλου, όταν στις 8 Αυγούστου γράφαμε εδώ και στον "Πρωινό Λόγο", για τη χαριστική πράξη του δημάρχου και αλλοτινού προέδρου του ΦΟΣΔΑ Θωμά Μπέγκα, προς την εταιρία "Μεσόγειος".
Θυμάστε που γράφαμε ότι ο τότε Πρόεδρος σχεδόν χάρισε περί τις 578.000 ευρώ και με τους τόκους 605.622, υπογράφοντας σύμβαση αναγνώρισης χρέους και μη κάνοντας ανακοπή σε διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε σε βάρος του ΦΟΣΔΑ.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Katargisi anathesis sti DOYΔεν βάζει μυαλό η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων, αλλά όπως φαίνεται ακολουθεί τα αχνάρια της και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου .
Αλλιώς δεν εξηγείται η επιμονή τους να βεβαιώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των καταναλωτών στην Εφορία, με νέα απόφαση, που θα επιχειρήσουν να πάρουν σήμερα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι, όμως, τουλάχιστον περίεργη αυτή η εμμονή, αφού έχουν ληφθεί άλλες δύο φορές αποφάσεις με το ίδιο θέμα και δεν είχαν καμία τύχη!

Αυτόν στηρίζει ο Πρόεδρος της Ν.Δ , που γράφει τους νόμους στα παλιά του τα παπούτσια;
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
foto 5Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, πουθενά στον κόσμο. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, έδωσε άδεια εγκατάστασης τεράστιων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων (φωτ. 1) στο γιό του, χωρίς μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και έγκρισή της, χωρίς πολεοδομική άδεια και μάλιστα σε περιοχή (φωτ.2) του Μετσόβου που υπόκειται στο «Διάταγμα Ζαγορίου» (απαγορεύει οποιαδήποτε δραστηριότητα εκεί), λαμβάνοντας υπόψη μόνο μια... υπεύθυνη δήλωση ότι θα τηρούνται τα... προβλεπόμενα!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis 2Kassaros vlaxosΕξέλιξη - κόλαφος για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξ. Καχριμάνη. Η Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης στέλνει ελεγκτές στην Περιφέρεια για να "ξεσκονίσουν" τις αναθέσεις που έγιναν στον κουνιάδο του Περιφερειάρχη Στέργιο Κασσάρο, τουριστικό επιχειρηματία εκ Μετσόβου.
Η διαδικασία κινήθηκε ύστερα απο το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ στις 27 Ιουνίου, με τίτλο "...Kassaros Travel η Περιφέρεια Ηπείρου" και την αναδημοσίευση

* Χωρίς δικαστική απόφαση εισηγήθηκε να δοθούν σε εταιρία πάνω απο 600.000 ευρω, με τον κ. Σπ. Κωνσταντόπουλο να μην τα λέει...
του Κώστα Δ. Καλτσή

FOSDA MPEGASΜε 605.622,58 ευρώ επιβάρυνε, χωρίς ουσιαστικό και νομικά τεκμηριωμένο λόγο, τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του ΧΥΤΑ Ελληνικού, ο  δήμαρχος Ιωαννίνων κ.Θωμάς Μπέγκας, όταν ήταν πρόεδρός του!
Σύμφωνα με τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε , η εταιρεία "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε”, που κατασκεύασε τον ΧΥΤΑ και διαχειρίζονταν τη λειτουργία του, πέραν εκείνων που εισέπραξε λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων, με μιά απλή αίτησή της τον Δεκέμβριο του 2013, απαίτησε να της καταβληθεί αποζημίωση 741.006 ευρώ, για έξι μήνες που παρακολούθησε (προσφερθείσα...) τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, μετά τη δοκιμαστική περίοδο! 
Ο κ. Μπέγκας, εισηγήθηκε στο Δ.Σ να δοθούν 578.603,28 ευρώ,

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version