stoTapsi

A+ A A-
Σκεφτείτε το χάος που επικρατεί... Παρουσίασαν ως υπάλληλο μια δημοτική σύμβουλο γιά να της πληρώνουν το τηλέφωνο, όπως και σε πρώην δημοσιογράφο...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

DEYAI ΤΗΛΈΦΩΝΑ 1Καλά, ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων είναι... σκανδαλοποιός, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Τα "κατορθώματά" της τα έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές με ντοκουμέντα.
Οπως τώρα κι αυτό που ακολουθεί κι αφορά τη χρήση των κινητών τηλεφώνων που πληρώνει η Δημοτική Επιχείρηση - όλοι εμείς δηλαδή - και που αποδεικνύει πως επιχειρήθηκε η παραπλάνηση εισαγγελικών αρχών και ορκωτών λογιστών!
Διότι πέρυσι, ύστερα από ρεπορτάζ στον "Πρωινό Λόγο" και στο www.stotapsi.gr, διατάχθηκε οικονομικός έλεγχος και ζητήθηκε κατάσταση με όσους υπαλλήλους χρησιμοποιούν τηλέφωνα της επιχείρησης.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
dakaletsis1Έχουν... ξεσαλώσει οι δήμαρχοι γενικώς και επιδίδονται μετά μανίας στο... σπορ των απευθείας αναθέσεων. Αν κάνετε τον κόπο να μπείτε στη "Διαύγεια", στο Δήμο Δωδώνης θα δείτε πλήθος απευθείας αναθέσεων έργων και προμηθειών, συχνά δε στα ίδια πρόσωπα, επιλογής προφανώς του δημάρχου κ. Χρ.Ντακαλέτση.
Όπως πχ οι δύο αποφάσεις που βλέπετε και αφορούν:
* Η πρώτη την προμήθεια φωτιστικών ιστών και σωμάτων

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Maximos γαιδούριαΠασχαλινές ημέρες, αλλά μας προκαλεί ο... "αθεόφοβος" μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, που βρίζει τους πιστούς στην Αγ. Μαρίνα και που μεταβλήθηκε σε επιχειρηματία χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Ηπείρου (για αυτό και στηρίζει τον Καχριμάνη), ακολουθώντας και τα... εμπορικά αχνάρια του προκατόχου του Θεόκλητου Σετάκη.
Ενοχλήθηκε ο Μάξιμος από κάποιο θόρυβο στην εκκλησία και άρχισε να φωνάζει

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Kapsalis KostasΈτσι για να μην έχουν... παράπονο και οι άλλοι δήμαρχοι της περιοχής, ότι δεν δημοσιοποιούμε τις "εξυπηρετήσεις " που κάνουν και μάλιστα σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα.
Να δύο ενδεικτικές αποφάσεις απευθείας αναθέσεων του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη, με αριθμούς ανάρτησης στη "Διαύγεια" ΩΤΑΒΩ1Ω-ΟΑ6 και 7ΦΕΦΩ1Ω-ΟΑ6 / 2014 και αφορούν τον καθαρισμό χόρτων, από 6.999,78 η κάθε μία.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Perifereia Karalis 1Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου, ημέρα που είναι... Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αλέξ. Καχριμάνης, με απόφασή του χρηματοδότησε τη μεγάλη γαλακτοβιομηχανία "Καράλης" κοντά στην Άρτα, με 144.435 ευρώ!
Ο προσχηματικός λόγος δήθεν για... ερευνητικό έργο σχετικά με το τυρί, στην πραγματικότητα όμως για την παραγωγή και προώθηση του τυριού των... βλάχων - όπως λέει ο Καράλης - "Κασκαβάλι"!

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr