stoTapsi

* Την προστατεύει με την πολεμική αεροπορία και εκείνη εξοντώνει τους Βορειοηπειρώτες...
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

Η Ελλάδα με την πολεμική της αεροπορία προστατεύει τον εναέριο χώρο της Αλβανίας και κατ επέκταση το καθεστώς Ράμα, την ώρα που αυτό σκοτώνει Έλληνες και ισοπεδώνει τα δικαιώματά τους , μαζί με τις περιουσίες τους στη Βόρειο Ηπειρο!
Το γεγονός αυτό, που προκαλεί πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα, αποφεύγουν όλοι να το αναφέρουν γιά ευνόητους λόγους και προπαντός διότι θα επισύρει την οργή των απανταχού Ελλήνων.

Προσέλαβε στα μουλωχτά την ανιψιά του, ενώ παρέχει παρανόμως και υπηρεσίες σε δικαιούχους προγραμμάτων.
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

Dimitriou DimitrisΔεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από τις καταγγελίες του κ. Γρηγόρη Γκίκα, προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, τόσο κατά του Α' αντιπροέδρου κ. Δημ. Δημητρίου, όσο και κατά του προέδρου κ. Γιάννη Μήτση.
Όσο κι αν επιχειρήθηκε να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις, το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το "θάψουν".
Ο κ. Δημητρίου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, στηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ, εκπροσωπεί το Επιμελητήριο

Έχει εμπλοκή η κυβέρνηση; Τι λένε τα κόμματα και οι βουλευτές;
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Dimosiografoi AstinomiaΜια πολύ περίεργη υπόθεση παρακολούθησης, «ελέγχου» και φακελώματος δημοσιογράφων, αποκάλυψε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου με πρωτοσέλιδό της η εβδομαδιαία εφημερίδα «Τύπος της Ηπείρου», με τη συνεργασία του Τρύφωνα Τιπούρτη, συνεργάτη της και διαχειριστή του "Epirus Ellas.gr".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα αναφερόμενα, από τον περασμένο Ιούνιο, στο υπηρεσιακό έγγραφο, ζητείται συλλογή πληροφοριών για 27 δημοσιογράφους, για ο,τιδήποτε τους αφορά και προπαντός για όσα έχουν σχέση με εθνικά θέματα (Μακεδονικό, Βορειοηπειρωτικό, Ελληνοτουρκικά κλπ) και... "ρατσιστικές" συμπεριφορές!

Πώς ανατέθηκε στη VERITEK ένα έργο, αποκλείοντας τον πρώτο μειοδότη
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tatianna kalogianni 2Ένα σκάνδαλο που άρχισε τον Ιούνιο του 2012 βρίσκεται σε εξέλιξη, με πρωταγωνιστές την Γιαννιώτικη κατασκευαστική εταιρία VERITEK ΑΤΕΕ και την Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ).
Αφορά το έργο της αναδιαρρύθμισης -ανακαίνισης του Β' ορόφου του κεντρικού κτιρίου του Τζανείου νοσοκομείου Πειραιά, για την εγκατάσταση της Καρδιολογικής κλινικής, που προϋπολογίστηκε στα 1.595.000 ευρώ, ό

Στα... βήματα του Μπέγκα και ο Σπ. Κωνσταντόπουλος, να πληρώνει από τον ΦΟΣΔΑ 681.000 για άκυρη σύμβαση και 58.000 για... δημόσιες σχέσεις σε εταιρία Αγρινίου!
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Spiros KostantopoulosΤο είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σιωπή του προέδρου του ΦΟΣΔΑ, του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, Σπύρου Κωνσταντόπουλου, όταν στις 8 Αυγούστου γράφαμε εδώ και στον "Πρωινό Λόγο", για τη χαριστική πράξη του δημάρχου και αλλοτινού προέδρου του ΦΟΣΔΑ Θωμά Μπέγκα, προς την εταιρία "Μεσόγειος".
Θυμάστε που γράφαμε ότι ο τότε Πρόεδρος σχεδόν χάρισε περί τις 578.000 ευρώ και με τους τόκους 605.622, υπογράφοντας σύμβαση αναγνώρισης χρέους και μη κάνοντας ανακοπή σε διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε σε βάρος του ΦΟΣΔΑ.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version