Logo
Εκτύπωση
Κατηγορία: 2017
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Messaia taxiΕΙΝΑΙ απίστευτα προκλητικοί! Για τους "εγκεφάλους" της κυβέρνησης λέω, που χωρίς ίχνος ντροπής και καμία τύψη, παραδέχτηκαν δημοσίως ότι συνειδητά κατέστρεψαν με την υπερφορολόγηση την μεσαία τάξη !
ΤΟ έκαναν, που είπαν, διότι δεν εύρισκαν τον τρόπο να πολεμήσουν την φοροδιαφυγή και διότι ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να μαζέψουν χρήματα, σύμφωνα με τις μνημονιακές υποχρεώσεις.
ΠΟΙΑ ήταν όμως η μεσαία τάξη; Μα, εκείνοι οι άνθρωποι που δούλευαν από το πρωί έως το βράδυ για να χτίσουν μια καλύτερη ζωή και μαζί να οικοδομήσουν την ερειπωμένη Ελλάδα. Ήταν εκείνοι που μια ζωή πλήρωναν αγόγγυστα τα περισσότερα.
ΟΧΙ όμως μόνο αυτό. Στήριζαν με πάθος ο,τιδήποτε Εθνικό και Ελληνικό, που πολέμησαν για τα δίκαια του Έθνους! Αυτούς είδε ως αντιπάλους η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, με δεκανίκι τους ΑΝΕΛ του εξουσιομανούς Καμμένου και βάλθηκε να τους ισοπεδώσει .
ΔΙΟΤΙ είχαν ιδέες! Και όπως έλεγε ο Στάλιν, που τόσο θαυμάζουν, "...οι ιδέες είναι πολύ ισχυρότερες των όπλων. Δεν επιτρέπουμε στους εχθρούς μας να έχουν όπλα. Γιατί θα πρέπει να έχουν ιδέες; "Ακολουθώντας, λοιπόν, τις απόψεις του..." πατερούλη", τους εξόντωσαν .
ΕΤΣΙ απλά και χωρίς προσχήματα! Το τραγικό, όμως, είναι ότι σε αυτή την ριμάδα την "μεσαία τάξη", εναποθέτει τις ελπίδες της η κυβέρνηση να συνεχίσει να... πληρώνει! Οι εντελώς φτωχοί δεν έχουν τι να δώσουν, οι πλούσιοι έχουν στείλει αλλού τα χρήματά τους ή βρίσκουν τρόπο να μην πληρώσουν.
ΑΣ λάβει υπ όψη της η κυβέρνηση, ότι τα αποθέματα της μεσαίας τάξης εξαντλήθηκαν, μαζί οι αντοχές και η υπομονή της. Δεν μπορεί να δώσει άλλα στο αδηφάγο τρωκτικό, για να βολεύει Καρανίκες και για μισοεξοφλεί δανειακές υποχρεώσεις που υπέγραψε, για να κρατηθεί στην εξουσία.
ΣΕ κάποιους αμβλύνοες Αριστερομανείς ίσως φανεί ακραίο, αλλά δεν είναι. Μάλλον αποτελεί την μόνη λύση για να διασωθεί ο,τι απόμεινε. Ποιό; Να, αυτό που αρχίζει να γίνεται τώρα. Να μην πληρώνουν οι πολίτες δηλαδή ! Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση είχε δείξει τον δρόμο. Έλεγε "δεν πληρώνουμε, μόνο έτσι θα πέσουν"!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει απλή λύση. Αρκεί μια ματιά στην αγορά για εξαχθούν όποια συμπεράσματα για την κατάντια της χώρας. Το χειρότερο όμως είναι ότι, λένε, πως η κυβέρνηση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς κάνει. Καταλαβαίνει και πολύ καλά μάλιστα. Οπότε συνειδητά οδηγεί, κατά τα κομμουνιστικά πρότυπα, τους Έλληνες στην εξαθλίωση, τροφοδοτώντας τους με μικρές δόσεις ελπίδας!
Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr