stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mpegasΗ παρέα που διοικεί τον Δήμο Ιωαννιτών προκαλεί ή καλύτερα παίζει και ασχημονεί. Για έναν άγνωστο λόγο, συμπεριφέρονται ως κακομαθημένα παιδιά, που ηδονίζονται κάνοντας ζαβολιές!
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι πρωτοτυπούν και άρα πρωτοπορούν, όταν επινοούν κάτι που θα επισύρει την οργή των πολιτών. Σε αυτό το άθλιο παιχνίδι "αφήνεται", με ενθουσιασμό κιόλας ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας.
ΛΥΠΑΜΑΙ που το λέω, αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά το "παιδί "!

Τι δείχνει πρόσφατη δημοσκόπηση
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
thumps downΚαχριμάνης και Μπέγκας καταρρέουν, όπως άλλωστε γράφαμε προχτές για τον πρώτο εξ αυτών και άλλοτε για τον δεύτερο.
Το επιβεβαιώνει η πρόσφατη δημοσκόπηση της "Καπαresearch" που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ITV και που αποδεικνύει ότι τους έχουμε ξεδοντιάσει, αφού μόνο εμείς αποκαλύπτουμε επί χρόνια την ανεπάρκεια και τα σκάνδαλά τους.
Έτσι, για τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη η δημοτικότητα που καταγράφεται βρίσκεται στο

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος
diodia drosoxwriΓια το θέμα των διοδίων στο Δροσοχώρι είχαμε αναφερθεί σε ανύποπτο χρόνο εδώ. H Περιφέρεια «απάντησε» με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να καταπέσει η σχετική υπουργική απόφαση.
Τότε είχαμε μιλήσει για ψέμα σε βάρος των Ηπειρωτών. Σήμερα μιλάμε ευθέως για κοροϊδία. Και μάλιστα με συνωμοτικά χαρακτηριστικά.

Όλα αλλάζουν γύρω του κι αυτός ο ίδιος μένει, νομίζοντας ότι μπορεί ακόμη να παριστάνει τον "αγά "!
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Kaxrimanis agasΤΟ ξεστόμισε, όπως διαβάσαμε, με περισσή αλαζονεία ο υπό προθεσμίαν Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Άλεξ. Καχριμάνης, στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειαρχών πριν απο λίγες ημέρες:... "Αν ήθελα θα έβαζα υποψηφιότητα για βουλευτής και θα έβγαινα πρώτος με μεγάλη διαφορά"!
ΕΙΝΑΙ ένα από τα συνήθη υπεροπτικά, αλλά σαθρά επιχειρήματα του... "αγά", όπως τον είπαν, για να καταδείξει την διαφωνία του σε οτιδήποτε δεν τον βολεύει

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Tsipras vraveio 2017ΤΟ βραβείο πολιτικού σθένους απονεμήθηκε πριν από λίγες ήμερες στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι! Θα αναρωτιέστε ασφαλώς, ποιό ήταν και πως το επέδειξε . Εύλογη η απορία, αλλά δεν χρειάζεται να πλέκετε σενάρια.
ΟΙ άνθρωποι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ξεκάθαροι. Τον τίμησαν για την... στροφή στον ρεαλισμό! Δηλαδή, για την κωλοτούμπα του αιώνα. Για την εγκατάλειψη

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version