stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
EIDOMENHΉταν θέμα χρόνου να εξεγερθούν οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούμε!
Στον Κατσικά απειλούν να κατεδαφίσουν τον καταυλισμό. Δεν τους αρέσει και προχτές αρνούνταν να κατέβουν από τα λεωφορεία που τους μετέφεραν από τον Πειραιά και επέστρεψαν πίσω!
Στον Πειραιά οι συγκρούσεις μεταξύ Πακιστανο-Αφγανών και Σύριων ήταν άγριες και με τραυματίες!
Στη Χίο τα διέλυσαν όλα, βγήκαν μαχαίρια και κατέστρεψαν το ιατρείο, πάλι οι ΙρακινοΠακιστανοΑφγανοί, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!
Τα ίδια στην Ειδομένη και σε άλλες περιοχές, για να καθίσταται επιτακτική η ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων,προτού... συντονιστούν και γενικευτεί η εξέγερση.
Ίσως να μην είναι απολύτως κατάλληλες οι συνθήκες διαβίωσής τους, αλλά δεν τους υποχρεώνει κανένας να μείνουν εδώ. Αφού δεν τους δέχεται καμιά χώρα, ας επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν, από την Τουρκία ή τις πατρίδες τους.
Η Ελλάδα προσπαθεί να τους βοηθήσει και ας διέρχεται μια φοβερή οικονομική κρίση. Δεν τους χρωστάει τίποτε για να απαιτούν, να απειλούν και να θέλουν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες ζωής.
Αν δεν τους αρέσει, να φύγουν τώρα ή να φροντίσει για αυτό η κυβέρνηση, η οποία επέτρεψε να έλθει εδώ αυτό το λεφούσι των αλλοδαπών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και "κάθε καρυδιάς καρύδι", που νομίζει ότι και εδώ μπορεί να γαμ@ει και να δέρνει!
Εδώ, συν τοίς άλλοις, απειλείται η ζωή και η περιουσία των Ελλήνων πολιτών και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πρόθυμη η Πολιτεία να τους προστατεύσει, όπως έχει Συνταγματική υποχρέωση.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν την βλέπει εθελοτυφλεί, είναι φανατικός εξτρεμιστής, ισλαμολάγνος, δήθεν φιλεύσπλαχνος ή βλάξ!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr