stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής

dimarxeio oanninonperifereia hpeirouΤαραχή επικρατεί στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και προπαντός στην Περιφέρεια Ηπείρου από τις αποκαλύψεις μας, που βασίζονται σε αδιάσειστα ντοκουμέντα.

Σε ότι αφορά τον δήμαρχο κ. Φίλιο πρεπε ήδη να έχει φύγει από καιρό από την πόλη και τα πέριξ με όσα γίνονται στο δήμο

Όποιος εντρυφήσει στον απολογισμό πεπραγμένων του 2012 της Περιφέρειας Ηπείρου θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός στην εκτέλεση έργων, ούτε σαφής στρατηγική ανάπτυξης. Δημιουργείται η αίσθηση ότι όλα γίνονται αποσπασματικά, ευκαιριακά, με μικροπολιτική, ψηφοθηρική ''λογική''. Φυσικά και αντιμετωπίζονται κάποιες ανάγκες αλλά χωρίς καμιά προοπτική, με έργα κατευθυνόμενα πρός συγκεκριμένους στόχους. Έτσι γίνονταν και όταν υπήρχε Νομαρχία έως το 2010 με τις αναθέσεις των 45.000 ευρώ και την ...''πάγια'' έκπτωση του ...2%, πάλι σε συγκεκριμένους -στην πλειοψηφία τους- εργολήπτες. Πέρα από αυτά, υπάρχει και κάτι άλλο σοβαρό: Το πόρισμα εσωτερικού ελέγχου της Περιφέρειας απ όπου διαπιστώνεται μια μάλλον χαώδης κατάσταση στην λειτουργία των υπηρεσιών και στην εν γένει πορεία της. Τα μελετάμε όλα αυτά με προσοχή και σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα. Κώστας Καλτσής

 

filiosΈστειλε λέει επιστολή στον πρωθυπουργό την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Φίλιππας Φίλιος – και καλά έκανε - στην οποία αναφέρονταν σε βασικά προβλήματα της περιοχής όπως: Πολυτεχνική σχολή, αεροδρόμιο καο Ιόνια οδό και έσπευσε να του απαντήσει ο συντοπίτης μας αναπληρωτής υπουργός κ. Σταύρος Καλογιάννης, μόνο που στο θέμα του ''κουρέματος '' στα έργα του αεροδρομίου τον....''κάρφωσε'' με πρόκα 45άρα.

Του είπε του δημάρχου σε απλά ελληνικά

Γράφει ο Κώστας Πάνος

kalogiannisΔυσαρεστήθηκε - λέει η ειδησεογραφία - ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σταύρος Καλογιάννης με τις ''όψιμες'', όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε, αντιδράσεις τοπικών παραγόντων και φορέων για το ''κούρεμα'' των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Που το βρήκε γραμμένο ο κ. Υπουργός ότι για να έχει κάποιος αντίθετη άποψη και να την στοιχειοθετεί θα πρέπει να πάρει την άδεια τόσο της κυβέρνησης όσο και του ίδιου;

Αντί να θυμώνει, καλύτερα είναι να μας πει

Οποιαδήποτε ομοιότητα με όσα συμβαίνουν στο Δήμο Ιωαννιτών είναι συμπτωματική...

dimosrethymnouΠοινή κάθειρξης 13 ετών στον πρώην δήμαρχο Ρεθύμνου, Δημήτρη Αρχοντάκη και ποινή κάθειρξης 19 ετών στον πρώην ειδικό ταμία του δήμου Ρεθύμνου επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων για την υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος στο δήμο, που έφθανε το 1 εκατ. ευρώ.
Το δικαστήριο χορήγησε

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr