stoTapsi

A+ A A-

filiosΔιαμαρτυρήθηκε συντευξιαζόμενος προχθές ο αποστρατευμένος δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος που γράφαμε ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε συνεργάτες του - στελέχη της "Ενότητας Πολιτών", για την υπεξαίρεση του 1,4 εκατ. ευρώ!

Κάτι ψέλλισε για... κακή δημοσιογραφία και πως θα

Silhouette-question-markΣε βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις κατέληξαν οι τρεις θάνατοι, μία δολοφονία και δυο αυτοκτονίες στα Γιάννενα. Αιτία όλων η λεηλασία του ταμείου του Δήμου Ιωαννιτών. Οι διώξεις αφορούν αδικήματα υπεξαίρεσης με ιδιαίτερα τεχνάσματα και κατ” εξακολούθηση, για ψευδείς βεβαιώσεις με σκοπό τη ζημιά του Δήμου, κλπ. και το συνολικό ποσό ποτέ δεν αποτιμήθηκε πλήρως αλλά υπερέβη τα 2 εκατομμύρια ευρώ σε 1,5 χρόνο!
Οι διώξεις αφορούν τρεις εν ενεργεία

Στα δημοτικά διαμερίσματα εκτελούνται έργα προϋπολογισμού 45 εκατομμυρίων ευρώ λέει ο αποστρατευθείς δήμαρχος Ιωαννίνων. Τα δημοτικά διαμερίσματα το ξέρουν άραγε;stotapsi.gr

filios bwΟ δήμαρχος της "δημιουργικής καταστροφής" όπως υπόσχονταν το 2010. Μας έμεινε σκέτη η καταστροφή τελικά και 1,3 εκ. ευρώ που υπεξαιρέθηκαν δίχως να το πάρει χαμπάρι.
Τώρα, φοβούμενος τις δικαστικές του εκκρεμότητες,

filiosΨιτ αγαπούλες, θα σας λείψω τώρα που με απέσυραν;Φίλιππας Φίλιος
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr