stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
leftaΟ πρωθυπουργός μας διαβεβαίωσε πριν από ημέρες ότι μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου, θα αναστηθεί και η οικονομία!
Οδεύοντας προς το Πάσχα διαπιστώνεται ότι η οικονομία υφίσταται τα Πάθη του Εσταυρωμένου, εσταυρωμένη η ίδια μαζί με τον κάθε Ελληνα.
Καμιά προοπτική Ανάστασης, ανάτασης έστω. Από το κακό στο χειρότερο ημέρα με την ημέρα.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
ypnos2Ορισμένοι, "καθεστωτικοί " κυρίως, ενοχλούνται από τις απόψεις μας και την κριτική μας. Δεν πειράζει, πάντοτε έτσι γίνεται. Η Εξουσία κάτι παθαίνει αν την αμφισβητήσεις, σαλεύει!
Καλά κάνει! Όμως με όσα γίνονται, είναι αδύνατον η κυβέρνηση της συμφοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς. Η φοροεπιδρομή, ο μηδενισμός των εισοδημάτων, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η αύξηση της ανεργίας, τα μνημόνια, η αναξιοπιστία και έλλειψη προοπτικής, πρέπει άμεσα να τερματιστούν.
Πώς; Η απάντηση θα δοθεί είτε στις εκλογές που έρχονται είτε

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
vouleytesΔεν ντρέπεται κανένας τους! Για τους βουλευτές λέμε, όλων των κομμάτων, που δέχτηκαν να εξαιρέσει η κυβέρνηση από τις μειώσεις τις συντάξεις τους!
Την ώρα οι Ελληνες βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται και συνταξιούχοι τις πενιχρές συντάξεις τους να πετσοκόβονται, η κυβέρνηση της... Αριστεράς προστατεύει την βουλευτική συντεχνία!
Οι άνθρωποι που λένε ότι παλεύουν για την Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
omertaΜόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί. Οι Αριστεροί που θα την έσωζαν την διαλύουν, υπογράφουν και τέταρτο μνημόνιο - "κάβα" (!), ψηφίζεται το ασφαλιστικό -λαιμητόμος, οι λαθρομετανάστες κυριεύουν την χώρα και οι συνδικαλιστές να οδηγούν τους δημοσιογράφους σε... απεργίες!
Χωρίς εφημερίδες και ΜΜΕ,

tsipras-Giounger2Παρακολουθώ τις πεισματικές αντιδράσεις στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση.
Καταλαβαίνω ότι ενοχλούνται, αλλά ας πουν με το χέρι στην καρδιά, ότι είναι ευχαριστημένα από τα μέτρα που λαμβάνονται και γενικότερα από την πολιτική του κόμματος της Αριστεράς.
Αν δηλαδή είναι ικανοποιημένοι

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr