stoTapsi

A+ A A-
Μέσα σε αυτή την κρίση και με τους πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη ύδρευσης...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής 
Xrisostomou MakisΣίγουρα δεν πάνε καλά οι άνθρωποι εκεί στην ΔΕΥΑΙ και στον Δήμο Ιωαννιτών εν γένει, με ευθύνη πρωτίστως του δημάρχου κ. Θωμά Μπέγκα. Η Δημοτική Επιχείρηση είναι υπερχρεωμένη, με τους πολίτες να αδυνατούν να πληρώσουν τα πανάκριβα τέλη ύδρευσης και αυτοί... διπλασιάζουν τον μισθό του αντιπροέδρου κ. Μάκη Χρυσοστόμου!!! Σε αυτή την πρόκληση προς την νοημοσύνη και το φιλότιμο των Γιαννιωτών, που πληρώνουν τα καμώματά τους,

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
MIXELAKHSΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να παραπλανήσει τον "Πρωινό Λόγο" και τους πολίτες, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας κ.Βασ. Μιχελάκης, σε ο,τι αφορά τον τρόπο επιλογής του σε αυτή την νευραλγική θέση.
Ο κ. Μιχελάκης στις 22 Νοεμβρίου με επιστολή του στον Π.Λ , επέπληττε την εφημερίδα πως δεν τον σέβεται και σημείωνε ότι η... "η επιλογή του έγινε μέσω διαδικασιών ΑΣΕΠ", χωρίς φυσικά να είχε τεθεί θέμα για το πως επιλέχτηκε.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
fek diodionΤο λέει και το ξαναλέει ο Μετσοβίτης κ. Θόδωρος Δασούλας, ότι αυτή η ιστορία με τα διόδια είναι ένα χοντροκομμένο παραμύθι. Δεν τον ακούει όμως κανένας εκ των υποτιθέμενων αρμοδίων.
Υπάρχει ο νόμος 4388/ 2016 (ΦΕΚ 93/Α/27-5-2016) που ξεκαθαρίζει τι πρέπει να γίνεται με τα διόδια στην Εγνατία οδό. Δηλαδή, δεν θα πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι για το τμήμα που αφορά τον τόπο τους.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mpares στην Ιωαννινων ΤρικάλωνΕπειδή έτσι γουστάρουν έκλεισαν την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Τρικάλων μέσω Κατάρας! Το έκαναν οι δύο Περιφερειάρχες Ηπείρου και Θεσσαλίας, με μπάρες! Μια στη διασταύρωση προς Μηλιά και άλλη στο Μαλακάσι!
Με ποιό δικαίωμα και για ποιό λόγο; Γιατί

Στραπάτσο του κ. Χρυσοστόμου που παρέσυρε και το δημοτικό συμβούλιο
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Deyai οφειλές 1Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων απέρριψε το αίτημα της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων να βεβαιώνονται στην εφορία οι ληξιπρόθεσμες οφειλές πολιτών .
Η απόφαση κοινοποιήθηκε στη δημοτική επιχείρηση στις 2 Αυγούστου, αλλά μέχρι σήμερα ο αντιπρόεδρος κ. Χρυσοστόμου την κρατάει στα συρτάρια του, άγνωστο για ποιό λόγο και δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr