stoTapsi

A+ A A-
godas1Στην αντεπίθεση φαίνεται να θέλει να περάσει ο κ. Νίκος Γκόντας με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, σε ο,τι αφορά την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων και την ανυπαρξία έργου.
Μετά από μια περίοδο... χάριτος, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Γκόντας και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η ανοχή, δεδομένου ότι η πόλη οδηγείται σε παρακμή.
Για αυτό σε πρώτη φάση το βράδυ ο κ. Γκόντας καλεί σε συνεδρίαση όλα τα στελέχη της παράταξης που εκλέχτηκαν για να

nd logoΠρωτοφανές! Νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ στην Θεσπρωτία, που έχει προκαλέσει την οργή των Νεοδημοκρατών!
Στις θεματικές εκλογές για ανάδειξη τομεάρχη Δικαιοσύνης, οι υποψήφιοι ήταν δύο δικηγόροι: η κα Ρεγγίνα Διλαβέρη και ο κ. Βασίλειος Αναστασίου και από τούς οκτώ εκλέκτορες οι έξι ψήφισαν την κα Διλαβέρη.
Το βράδυ όμως που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, βρέθηκε να κερδίζει

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Τύπος της ΗπείρουΣΕ μια εφημερίδα που κάνει με αξιώσεις το ντεμπούτο της, δυσκολεύεσαι να γράψεις. Μη και δυσκολέψεις το ξεκίνημά της, λίγο μη τυχόν και φέρεις σε δύσκολη θέση τους εκδότες, που όμως διακηρύττουν σε όλους τους τόνους που δεν έχουν κηδεμόνες. Το πρόβλημα όμως με αυτούς είναι πως εμφανίζονται απρόσκλητοι! Άλλωστε πολλοί θα ήθελαν να επηρεάζουν μια καινούργια εφημερίδα,

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr