stoTapsi

* Αχρηστεύει τη σύμβαση που υπέγραψαν και ενδίδει σε αβάσιμα «διλήμματα»
* Διαφορετικές νομικές γνωμοδοτήσεις για να εξυπηρετηθεί η εταιρία «Μεσόγειος ΑΕ»
Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ
Viologikos IoanninaΣε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται το έργο της επέκτασης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων των Ιωαννίνων, με την ανάδοχο εταιρία «Μεσόγειος ΑΕ» να ζητά 3 εκατ. ευρώ επιπλέον και τη Δημοτική Αρχή με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ, να φέρνουν το θέμα για συζήτηση και να δείχνουν ότι συμφωνούν!
Για να μην πελαγώσετε ως προς το τι συμβαίνει, πρόκειται για την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού, ένα σημαντικό έργο που μετά από πολλές περιπέτειες και πολυετή καθυστέρηση δημοπρατήθηκε.
Επιλέχτηκε η εταιρία «Μεσόγειος ΑΕ» τον Ιανουάριο του 2020 έναντι του ποσού των

Αυθαίρετες κατασκευές, μουσική, φαγητά, αλκοόλ, συνωστισμός, κανένα μέτρο προστασίας και όλοι κάνουν πως δε βλέπουν τι γίνεται...
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
bar 6Είναι απίστευτα όσα διαδραματίζονται σε παραλίες της Ηπείρου, με την επιδημία του μεταλλαγμένου κορωνοιού να καλπάζει.
Στις καντίνες- Beach Bar, κυρίως Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το αλκοόλ άφθονο, η μουσική στη διαπασών, συνωστισμός και κανένα μέτρο προστασίας των λουομένων και λικνιζομένων νεαρών.
Το πρόβλημα είναι γενικότερο για την Ήπειρο, αλλά από το Μύτικα μέχρι την άκρη της Καστροσυκιάς, την Πάργα και τα Σύβοτα με επίκεντρο το Μονολίθι- Κανάλι, γίνεται του ... κορωνοιού το κάγκελο!

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version