stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tatianna kalogianniΜε "χρυσά κουτάλια" φαίνεται πως έτρωγαν ιδρυτές και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Μ.Κ.Ο "Humanet-Δίκτυο Ανθρωπιστικής Ανάπτυξης", με έδρα τα Γιάννινα, στην οποία κουμάντο έκανε η νυν αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Τατιάνα Καλογιάννη.
Η υπόθεση (για την οποία έχουμε γράψει πολλές φορές από το 2013), βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας Καταπολέμησης Διαφθοράς, η οποία διερευνά το σκάνδαλο.
Η HUMANET, σύμφωνα με έκθεση ορκωτού λογιστή, κατά την περίοδο 2000-2009 χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 2.471.030,14 ευρώ για "δράσεις" στην Αλβανία, Κούβα , Μολδαβία και Σρι Λάνκα!

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Noulikas 2003Σκάνδαλα επί σκανδάλων στον Δήμο Μετσόβου από παλιά, ακόμη και επί της δημαρχίας του νυν Περιφερειάρχη κ. Αλέξ. Καχριμάνη, που δεν δέχεται... μύγα στο σπαθί του!
Ανατρέχουμε λίγο στο παρελθόν, που μας το θύμισε ένα ένταλμα πληρωμής 54.436 ευρώ του Δήμου Μετσόβου προς την εταιρία "Υιοί Ν. Νουλίκα Ο.Ε", στις 25/10/16, με έδρα την Βέροια και αφορούσε την προμήθεια χιονοστρωτήρα γιά το χιονοδρομικό κέντρο ,που ανήκει σε Α.Ε.
Πρόκειται για την ίδια εταιρία, (αφού έχει τον ίδιο Α.Φ.Μ), αλλά τότε ονομάζονταν "Ν. Νουλίκας και Σία ΟΕ", που στις 14/1/2003 με επιστολή της υπενθύμιζε στον Δήμο Μετσόβου ότι της οφείλει 2

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
politexneio...Και το παραμύθι συνεχίζεται 43 χρόνια μετά. Χωρίς "λύκο" πια, αλλά με εφιάλτες να στοιχειώνουν τα όνειρά μας και περισσότερο την καθημερινότητά μας.
Πολυτεχνείο! Χτίστηκαν καριέρες χάρη σε αυτό, αρκετοί θησαύρισαν, πολιτικές τυχοδιωκτικές επιβλήθηκαν.
Ήταν όμως ένας αγώνας της νιότης, που προβοκάτορες τον μετέτρεψαν σε "κίνημα". Για να αποτραπεί η πολιτική λύση

*Με τα δικά μας χρήματα στηρίζουν μια Α.Ε!
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
fekΈχει ξεσαλώσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξ. Καχριμάνης και σε αυτό συμβάλλει, πέραν του θράσους που τον διακρίνει και η απουσία αντιπολίτευσης.
Η περιφρόνηση που δείχνει προς την νομιμότητα, για την οποία δήθεν κόπτεται, δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει αυτό, αλλά έχει παρασύρει και τον δήμαρχο Μετσόβου κ. Κώστα Τζαφέα , σε μια σειρά παρανόμων αποφάσεων, οι οποίες θα τους οδηγήσουν αυτή την φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
edi ramaΚΑΠΟΙΟΙ θα πουν ότι πρόκειται για αστειότητες της Αλβανικής κυβέρνησης, αυτά τα περί διεκδικήσεων, Ακρόπολης και άλλων τινών "φαιδρών". Δεν είναι όμως! Ο πρωθυπουργός της γείτονος κ. Εντι Ράμα θέτει με θράσος σημαντικά θέματα, που δυναμιτίζουν τις προσπάθειες της χώρας μας για την εμπέδωση κλίματος συνεργασίας και καλής γειτονίας.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr