stoTapsi

A+ A A-
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ

Oikonomikwn pros ktimatiki luna park smallΑνεπανόρθωτα εκτεθειμένη για άλλη μια φορά και αντιμέτωπη με ποινικές ευθύνες βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων και προπαντός ο δήμαρχος κ. Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος συμπεριφέρεται ως η πόλη να είναι τσιφλίκι του αλλά και η κτηματική υπηρεσία Ιωαννίνων.

Αυτή τη φορά η ... ''σφαλιάρα'' προέρχεται από τη διεύθυνση δημόσιας περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία χωρίς περιστροφές λέει ότι ''δεν χορηγείται άδεια για τη λειτουργία εγκαταστάσεων λουνα -παρκ, παιδότοπος ή γήπεδα, δηλαδή εγκαταστάσεων όπου συχνάζουν κυρίως παιδιά, αφού η λειτουργία τους στο χώρο του αιγιαλού κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, λόγω της γειτνίασής τους με τη θάλασσα'' και εν προκειμένω με τη λίμνη.

 

Υπέρ των μέτρων εξαθλίωσης και της πνευματικής καλλιέργειας.

tatianna kalogianni''Είμαι υπερήφανη κ. Κασσή για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο) Humanet, της οποίας υπήρξα ιδρυτικό μέλος και το έργο της...''

Τάδε έφη προς τον βουλευτή και περιφερειακό σύμβουλο κ. Μιχάλη Κασσή (και στον κ. Βαγ. Αργύρη) η αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κυρία Τατιάνα Καλογιάννη κατά τη συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο στις 13 Μαρτίου για την αποκάλυψή μας σχετικώς με την κατανομή προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και την ανάθεση σε πρώην συνεργάτιδά της

Πήγε στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου ''Χατζηκώστα'' για μια μικροεπέμβαση ρουτίνας στην ουροδόχο κύστη και δύο μέρες αργότερα περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση!

nosokomeio xatzikostaΟ καθηγητής Μανώλης Ριζόπουλος 72 ετών, ένας σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας είχε προγραμματίσει να μπει στις 27/1/13 στην ουρολογική κλινική του ''Χατζηκώστα'' για μια ρουτινιάρικη διαδικασία, στις 28/1 έγινε και την επομένη άρχισε να νιώθει δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα. Η σύζυγός του ειδοποίησε τους γιατρούς που δεν ανησύχησαν για το γεγονός ώσπου ο ασθενής έπαθε ... ανακοπή της καρδιακής λειτουργίας!

 

Προκαλεί η παρείστικη αντίληψη

espaΘέσαμε κάποια ερωτήματα στις 14 Μαρτίου προς τον κ. Αλεξ. Καχριμάνη και κάθε άλλο ''αρμόδιο'' σχετικώς με ''σκιές'' στην απόφασή του (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή-αριθμ.πρωτ. 952/28-2-2013) για δράσεις του ΕΣΠΑ. Εντάξει θέλει να προστατεύσει τη συνεργάτιδά του - αντιπεριφερειάρχη κυρία Τατιάνα Καλογιάννη και γι αυτό σιωπά για την ανάθεση στην δική της (πρώην;) συνεργάτιδα στην Μ.Κ.Ο Humanetκ. Αικατερίνη Βίνη έργο προϋπολογισμού 126.690 ευρώ.

 

 

Ανάθεση με 127.000 ευρώ σε συνεργάτιδα της κ. Τατιάνας Καλογιάννη

 

ESPA pinakas 1Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση για την «εκ των υστέρων δημοσιότητα» (αρ. πρωτ. 652/28-2-2013) της Περιφέρειας Ηπείρου για το πρόγραμμα της τεχνικής υποστήριξης εφαρμογής ενός προγράμματος ΕΣΠΑ.

 

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr