stoTapsi

Ιούλιος 2013

pas giannenaΔυστυχώς φαίνεται ότι τα πράγματα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχουν πάρει άσχημα δρόμο. Αναφερόμαστε στις σχέσεις της ομάδας με τους φιλάθλους. Μετά το στραπάτσο της με τη μη ευρωπαϊκή αδειοδότηση και τα λόγια που ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του κ. Χριστοβασίλη για το πως πλέον δεν τον ενδιαφέρει αν είναι 5 ή 10 άνθρωποι στο γήπεδο, τώρα, προφανώς κατόπιν συμβουλών άλλων,

Επικίνδυνες τοξίνες στην Παμβώτιδα

kopi kalamiwn 240413Το θέμα της κατασκευής στίβου σκι στη λίμνη Παμβώτιδα από το δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, έχει περάσει πια στη σφαίρα της γελοιότητας και από την πλευρά της Περιφέρειας Ηπείρου.

Μετά την Αποκεντρωμένη Διοίκηση που έδωσε νέα άδεια (προσπαθώντας να νομιμοποιήσει μετά από 7 μήνες τις αυθαίρετες εργασίες), χθες η επιτροπή περιβάλλοντος της Περιφέρειας ενέκρινε κατόπιν "εορτής" την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά... από οφειλέτης ιδιοκτήτης!

vitalisΆσχημο δρόμο διάλεξε η ιδιοκτήτρια εταιρεία της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στις σχέσεις της με τους κτηνοτρόφους - παραγωγούς στους οποίους οφείλει χρήματα εδώ και τέσσερις τουλάχιστον μήνες.

"Αν δεν σας αρέσει μη φέρνετε το γάλα στη βιομηχανία", δήλωσε

Κύριε Γιώργο Γιαννάκη, ακούς;

KAXRIMANIS vlaxosΕπειδή ορισμένοι προσπαθούν να... ερμηνεύσουν (!) τα ρεπορτάζ που αναφέρονται στην Περιφέρεια Ηπείρου και στην πρώην Νομαρχία Ιωαννίνων, στον κ. Αλεξ. Καχριμάνη και συνεργάτες του, τους λέω να μην παιδεύονται αδίκως.

Τα πράγματα είναι, περισσότερο απλά απ' ότι νομίζουν και γνωστά σ' όσους δεν έχουν διαγράψει από τη μνήμη τους το παρελθόν και πριν το υπενθυμίσουμε, ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά ότι: 1) όλα τα ρεπορτάζ, άρθρα και σχόλια στηρίζονται σε αδιάσειστα στοιχεία - και αυτό πανικοβάλλει. 2)Δεν έχουμε εδώ καμία διάθεση και κανένα λόγο να μην λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, όποιους και αν αφορούν - ουδείς στο απυρόβλητο.

Πάμε τώρα στην μικρή μας ιστοριούλα,

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version