stoTapsi

A+ A A-

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...                                                               πηγή: epiruspost.gr

crime sceneΟύτε μία, ούτε δύο.... Ήταν πολλές οι φορές όπου οι αστυνομικοί της Άρτας είχαν συλλάβει τον 36χρονο δράστη της στυγερούς δολοφονίας που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο. Η εμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών ήταν το... επάγγελμά του. Κατά καιρούς έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί για συμμετοχή σε διακεκριμένες κλοπές.

Όσες φορές συνελήφθη τόσες οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Και τις περισσότερες κυκλοφορούσε ελεύθερος. «Κάναμε τη δουλειά μας.... Τα υπόλοιπα ήταν υπόθεση της Δικαιοσύνης» λένε με νόημα οι αστυνομικοί κι είναι όντως έτσι.

Βασιλική ζωή...

konstantinos-giannena

Επίσκεψη προσκύνημα στα Γιάννινα με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης πραγματοποίησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αννα-Μαρία, τα παιδιά του Παύλο και Νικόλαο καθώς και δυο από τα εγγόνια του. Ο Κωνσταντίνος επισκέφθηκε το

Με το βραβείο καινοτομίας με αφορμή την λειτουργία πρότυπης μονάδας παραγωγής βιοαερίου από τα λύματα του χοιροτροφείου επέστρεψαν από τη διεθνή έκθεση ''ZOOTECHNIA 2013'' οι υπεύθυνοι της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης της Ηπειρωτικής μονάδας κ. Ευάγγελος Χήτας μιλώντας στο Studio E 103 fm αναφέρθηκε στη λειτουργία της επιχείρησης λέγοντας πως στόχος τους είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και γι αυτό χρησιμοποιούνται η νέα τεχνολογία αλλά και ότι ποιό σύγχρονο υπάρχει και εφαρμόζεται παγκοσμίως που συνδυάζει ποιοτικό προϊόν και προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Χήτας αναφέρθηκε επίσης στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει

Για χάρη της; Ούτε η ωραία Ελένη να ήταν...

Το καταφανέστατο αυτό ξερίζωμα των καλαμιών, ο κ. Φίλιος χαρακτηρίζει κόψιμο.

Οδυνηρή έκπληξη επιφύλαξε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, ζητώντας να σταματήσει τις εργασίες στην λίμνη (προς Αμφιθέα) για τη διαμόρφωση της πίστας σκι.

Το έγγραφο (αρ. πρ. 6537/289) στάλθηκε στις 11 Φεβρουαρίου και παρά το γεγονός ότι πέρασαν 8 μέρες ο (συνήθως λαλίστατος και κατά συρροή… ψευδόμενος) δήμαρχος κ. Φίλιππας Φίλιος, δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση για το θέμα.

Μεταξύ των άλλων στο έγγραφο, που υπογράφει ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Περιβαλλοντολογικής Πολιτικής

του Κώστα Καλτσή

Mpouradas-XarisiΔεν είναι λίγες οι φορές που η δικηγόρος η κυρία Κατερίνα Χαρίση – σύζυγος του δημάρχου Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιου - απασχόλησε την κοινή γνώμη με την εμμονή της να μπλέκεται σε θέματα που αφορούν το δήμο και κατ' επέκταση την τοπική πολιτική ζωή.

Πότε ορισθείσα από το δήμαρχο σύζυγό της ως '' άτυπη νομική σύμβουλός ''του, πότε ως αμειβόμενη δικηγόρος του δήμου και άλλοτε ως συνήγορος πολιτικής αγωγής σε δίκες του πρώην δημάρχου κ. Νίκου Γκόντα και εργαζομένων ή ακόμη ως συνήγορος στο δημοτικό συμβούλιο επιχειρηματιών του “τζόγου”, η κυρία

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr