stoTapsi

A+ A A-
Aris velouchiotisΓιορτές παντού σε όλη τη χώρα από το ΚΚΚΕ για τα 70 χρόνια από το θάνατο του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Άρη Βελουχιώτη, την ώρα που η Ελλάδα χάνεται.
Δικαίωμά του να τον τιμά αλλά να μη λησμονούμε ότι μόλις πριν από δύο χρόνια η τότε γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, «απεκατέστησε» τον Βελουχιώτη, κατά κόσμον Θανάση Κλάρα.

lathrometanastaes-labedouza-4Αυτή η ιστορία με τους λαθρομετανάστες και την πολιτική που ακολουθεί η χώρα μας δε θα μας βγει σε καλό. Δείτε τι γίνεται στα νησιά και την Αθήνα και θα αντιληφθείτε το μέγεθος του προβλήματος.

Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κώστα Καλτσή (κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση) 
FEK 1Με υπουργική απόφαση τον Οκτώβριο του 2014 διαπράχθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο και ταυτοχρόνως έγινε το προκλητικότερο ρουσφέτι όλων των εποχών προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, εντιμότατο κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και την οικογένειά του από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ.
Αφορά το αμαρτωλό κτίριο επί της οδού Τοσίτσα 31, στα Γιάννενα, στο ιστορικό κέντρο, ιδιοκτησίας του γαμπρού του από κόρη, Σπύρου Μπαλαμπέκου (αγοράστηκε από την οικογένεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια), αλλά επιχειρηματικής

TsiprasVaroufakis28515skΤο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους-δανειστές είναι κάτι περισσότερο από εμφανές και ήταν αναμενόμενο.

Είναι ομολογημένο και από τις δυο πλευρές με την έκφραση της υποτιθέμενης βούλησης αμφοτέρων για την εξεύρεση λύσης, ενώ άλλες πλευρές επιμένουν για ρήξη, έξοδο από την ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr