stoTapsi

A+ A A-
* Μόνο ένα κτίριο πληροί τις προδιαγραφές που τίθενται!
* Νέο σκάνδαλο μετά το «Παλλάδιο Εκπαιδευτήριο» και τη Spider...
Του Κώστα Δ. Καλτσή (από τον ΤΥΠΟ ΗΠΕΙΡΟΥ 13/6/2020)
aneksartisiasΣε εξέλιξη βρίσκεται το νέο μεγάλο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή πάλι τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη και όλοι σιωπούν για την απόφασή του να αγοράσει το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης Ηπείρου ακίνητο, μέσω ενός σκανδαλώδους φωτογραφικού , όπως εκτιμάται, «διαγωνισμού»!
Όπως έγινε γνωστό από την προκήρυξη- απόφαση του κ. Καχριμάνη, το ακίνητο, κτίριο μετά οικοπέδου, πρέπει να έχει εμβαδόν 1000-1500 τμ,

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής (ρεπορτάζ από τον ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ)
Elisaf anathesis 3"Έχασε την μπάλα" η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων και αυτό δεν είναι διαπίστωση μόνο της αντιπολίτευσης, αλλά γενική αίσθηση των πολιτών, που επί επτά μήνες αφ ότου έγιναν οι εκλογές, βλέπουν να υπάρχει μόνο μια κακή επικοινωνιακή διαχείριση της αδυναμίας άσκησης διοίκησης και το χτίσιμο ενός νέου πελατειακού συστήματος.
Οι Γιαννιώτες ζουν τη θλιβερή πραγματικότητα της συνύπαρξής τους με τα σκουπίδια, σε όλο το εύρος του Δήμου, την κατάργηση άνευ εξηγήσεων των ληξιαρχείων Πεδινής, Περάματος και Νήσου, την απουσία σοβαρών παρεμβάσεων και απαραίτητων έργων, αλλά και ένα "αλαλούμ" στη λειτουργία της ΔΕΥΑΙ.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr