stoTapsi

A+ A A-

Πάνω από 70 εκ. δρχ. του 1996 η ζημιά που υπέστη. Ποιοί τα "έφαγαν" μαζί με τον εργολάβο κ. Λιονουδάκη;

 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων θα καθήσουν την Τρίτη (20 Μαρτίου) δύο υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και οι δύο συνταξιούχοι πλέον, για μια σειρά από απάτες που διαπράχθηκαν από εργολάβο που κατασκεύαζε τα κτίρια της Ιατρικής και Πληροφορικής, μ’ αποτέλεσμα να εισπράξει παρανόμως πάνω από 70 εκ. δραχμές!

Οριστικοποιήθηκε χτες στις 6 το απόγευμα η υποβολή υποψηφιοτήτων στη ΝΟΔΕ για το ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων της ΝΔ. Εκτός από τους δύο εν ενεργεία βουλευτές κ.κ. Σταύρο Καλογιάννη και Κων. Τασιούλα, αίτηση κατέθεσαν οι: Άννα Ασημακοπούλου, Γιώργος Γοργόλης, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Παντελής Κολόκας, Σπ. Λεύκοβιτς, Γιούλα Μητροκώστα, Φίλιππας Σιάκας, Β. Τσαλιαμάνης και Κων. Χαραλαμπόπουλος.

Δεν έχει όρια ο εμπαιγμός της δημοτικής αρχής, η οποία πριν λίγες μέρες και… μετά από δημοσιεύματα του Τύπου, «ανακάλυψε» ξαφνικά ότι υπάρχει αθλητικό κέντρο στο Δήμο Μπιζανίου. Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, έριξε τις ευθύνες στον πρώην δήμαρχο Μπιζανίου κ. Σίντο, γιατί δεν ενημέρωσαν την δημοτική αρχή για το ζήτημα αυτό!

kinima patatasΕντάξει, είπαμε ότι το …. «κίνημα της πατάτας» είναι κατ’ αρχάς υγιές φαινόμενο αντίδρασης στους μεσάζοντες και αισχροκερδείς, αντίδοτο στην οικονομική κρίση, στην ανέχεια που μαστίζει το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας.

Έχουν αρχίσει όμως τα παρατράγουδα και η διακωμώδηση, ο ευτελισμός μιας καλής αρχής, είναι θέμα χρόνου μαζί και η φοροδιαφυγή και η αισχροκέρδεια πάλι, με άλλη βεβαίως μορφή, με το κράτος ηχηρά απόν από τα διαδραματιζόμενα, τα οποία θυμίζουν στους παλιότερους … «κατοχικές» εικόνες.

georgakopoulouΜε την υπογραφή της Γενικής Γραμματέας

κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα.


Ως σκάνδαλο μεγατόνων, ίδιο ή και χειρότερο εκείνο του Βατοπεδίου, χαρακτηρίζουν στην Ηγουμενίτσα την απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας τώρα κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα τον Δεκέμβριο που πέρασε, να εγκρίνει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, έκτρωμα, του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η απόφαση (αριθ. Πρωτ. 73578/4964/17-12-2010) που προκάλεσε σάλο αλλά και προσφυγή στο Σ.τ.Ε. για ακύρωση, ελήφθη εσπευσμένως από την κ. Γεωργακοπούλου λίγες μέρες πριν την εκπνοή του 2010 και την μεταβίβαση της αρμοδιότητας στον αιρετό περιφερειάρχη και φυσικό είναι να εγείρονται ενστάσεις για την ενέργεια και τις συνέπειές της.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr