stoTapsi

2022

*Η μεγάλη ήττα της Τατάγια.. (Η αξίωση και το στραπάτσο μιάς δικηγόρου)

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ (Πρωινός Λόγος 10/12/22)]

diakaiosiniΕΙΝΑΙ από αυτά που δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι και δε θα κρύψουμε ότι είναι από εκείνα που μας ενόχλησαν περισσότερο. Κατά καιρούς εδώ και δεκαετίες, ανάλογα με το θέμα και ποιοί «θίγονταν», μας έχουν πει φασίστες, ακροδεξιούς, Αριστεριστές, κομμουνιστές, εξτρεμιστές, αναρχικούς και πάει λέγοντας. Βλέπετε αν δεν υπάρχει σοβαρή και πειστική επιχειρηματολογία, το πιό εύκολο είναι οι «ετικέτες» σε μιά απέλπιδα προσπάθεια να αποδυναμώσουν την κριτική και τα ρεπορτάζ με ντοκουμέντα. Ματαιοπονούν φυσικά.

* Σε δυό χρόνια 1,2 εκατ. απευθείας αναθέσεις
* Ακυρώνει συμβάσεις με το Δήμο για γεωτρήσεις
* Εμποδίζει τη συγχώνευση ΣΥΔΛΙ και ΔΕΥΑΙ
* Υπογράφει εντολές για καταβολή χρημάτων στην εταιρία του

 του ΚΩΣΤΑ Δ.ΚΑΛΤΣΗ

 arletos«Αρλέτος κερνάει, Αρλέτος πίνει» κατά παράφραση της γνωστής λαϊκής ρήσης, που έχει πλήρη εφαρμογή στο Δήμο Ιωαννιτών, Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης και Σύνδεσμο Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, με ιδιαίτερες επιδόσεις στις απευθείας αναθέσεις και στο να «ευλογεί τα γένια του».
Ο κ.Γεώργιος Αρλέτος, είναι αντιδήμαρχος, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΥΔΛΙ,  μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ και μέλος της Επιτροπής του άρθρ. 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που εξετάζει διάφορες προσφυγές.

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
dikaiosini tifliΟΤΑΝ εμείς λέμε ότι η διαφθορά στη χώρα μας δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο, ορισμένοι λένε ότι υπερβάλλουμε. Να όμως που τα γεγονότα δυστυχώς μας δικαιώνουν και πιστοποιούν με το χειρότερο τρόπο αυτό που γνωρίζουν όλοι. Ότι έχει μέχρι τις ημέρες μας ισχύ η άποψη του νομοθέτη της αρχαιότητας Σόλωνα, πως ... «οι νόμοι είναι σαν το ιστό της αράχνης· πιάνει τα μικρά έντομα και τα μεγάλα τον τρυπούν και φεύγουν»! Να, δείτε τι έγινε με το σκάνδαλο του χρηματισμού από τη Siemens κομμάτων, πολιτικών, παραγόντων του δημοσίου βίου. Αθώοι όλοι και οι περισσότεροι λόγω παραγραφής του αδικήματος!

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

kaxrimanisΠΑΡΑ τη σφοδρή κριτική που του ασκούμε, θα πούμε ότι ο Περιφερειάρχης κ.Αλέξ. Καχριμάνης είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος,  με ιδιαίτερο πολιτικό ένστικτο. Για αυτό και απορούμε πως γίνεται και διαπράττει πλέον το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Οπως έκανε τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, όπου υπεραμύνθηκε της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Μαργαρίτι της Θεσπρωτίας, με το γιό του κι άλλα μέλη της οικογένειάς του να συμμετέχουν στην επένδυση!

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version